Sport

Edi Iordănescu merge pe mâna cuplului Chiricheș – Burcă în Bosnia – România. Pușcaș, vârf! Cum poate arăta primul 11 al ”tricolorilor” la Zenica. Exclusiv

Eșecul din Muntenegru l-a făcut pe Edi Iordănescu să pregătească numeroase schimbări în echipa de start. FANATIK a aflat că pentru partida Bosnia - România i-a ales în centrul apărării pe Chiricheș și Burcă.
07.06.2022 | 15:05
Edi Iordanescu merge pe mana cuplului Chiriches  Burca in Bosnia  Romania Puscas varf Cum poate arata primul 11 al tricolorilor la Zenica Exclusiv
Eșecul din Muntenegru l-a făcut pe Edi Iordănescu să pregătească numeroase schimbări în echipa de start, iar FANATIK a aflat că pentru partida Bosnia - România i-a ales în centrul apărării pe Chricheș și Burcă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș, căpitanul ”tricolorilor” a avut o prestație lamentabilă la Podgorica, iar gafele sale au fost decisive pentru înfrângerea din debutul actualei ediții de Liga Națiunilor.

Chiricheș – Burcă, cuplul de fundași centrali ales de Edi Iordănescu pentru meciul Bosnia – România

Țind cont de jocul modest din Muntenegru și de programul încărcat, era de așteptat ca Edi Iordănescu să opereze mai multe modificări în echipa de start pentru întâlnirea Bosnia – România. FANATIK a aflat că în centrul defensivei se va miza pe cuplul Vlad Chiricheș – Andrei Burcă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a comis două erori grave la Podgorica, selecționerul are încredere totală în căpitanul său și îl va trimite în teren și la Zenica. Doar că de această dată partener îi va fi Andrei Burcă, cel care îl va înlocui pe Adrian Rus.

Din informațiile FANATIK, există mai multe lucruri clare pentru partida împotriva Bosniei. Astfel, pe postul de vârf împins va fi folosit George Pușcaș, cel care nu a prins lotul în Muntenegru. Acesta a sosit mai târziu la lot din cauza barajului de promovare în Serie A pe care l-a avut cu Pisa.

ADVERTISEMENT

Tavi Popescu, din nou rezervă! Schimbă Edi Iordănescu sistemul pentru Bosnia – România!

O altă informație aflată de FANATIK este faptul că Octavian Popescu va lua din nou loc pe banca de rezerve! Edi Iordănescu și patronul FCSB, Gigi Becali, au avut câteva contre după ce tânărul fotbalist nu a fost folosit în Muntenegru.

De asemenea, e foarte probabil ca Edi Iordănescu să schimbe ambii fundași laterali, toată linia de mijloc, dar să umble și la linia de trei atacanți. În primul ”11” ar putea să se regăsească doar trei dintre titularii cu Muntenegru: Niță, Chiricheș și Ivan.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, echipa de start pentru întâlnirea cu Bosnia Herțegovina ar putea arăta astfel:

Niță – Manea, Chiricheș, Burcă, Camora – Maxim, M. Marin, Cicâldău – Sorescu, Pușcaș, Ivan.

FANATIK a mai aflat că există însă unele semne de întrebare în ceea ce privește sistemul de joc, deoarece sunt câțiva jucători cu mici probleme medicale, printre care și Răzvan Marin. Nu este exclus ca Edi Iordănescu să schimbe sistemul cu puțin înainte de ora de start și să treacă la un clasic 4-4-2.

ADVERTISEMENT

Față de înfrângerea din Muntenegru, pe lista celor 23 de fotbaliști convocați au apărut portarul Ștefan Târnovanu, atacantul George Pușcaș și mijlocașii Marius Marin și Deian Sorescu. În afara lotului au rămas Iulian Cristea – accidentat, Darius Olaru, Mihai Aioanii, Alexandru Mitriță, Marius Ștefănescu, Nicolae Păun și Virgil Ghiță.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,80 este cota pentru „ambele marchează” la meciul Bosnia Herțegovina – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT