Edi Iordănescu, mesaj clar pentru vedetele lui Gigi Becali: ”Să facă istorie, să câștige trofee”

Traian Terzian   
în Fotbal intern
29/10/2020, 14:50
Edi Iordănescu, mesaj clar pentru vedetele lui Gigi Becali: ”Să facă istorie, să câștige trofee”
Antrenorul Edi Iordănescu a avut un mesaj clar pentru vedetele lui Gigi Becali și le transmite jucătorilor de la FCSB să pună osul la treabă și să câștige trofee daăc nu vor să rămână doar niște speranțe. Sursă foto: Sport Pictures

Antrenorul Edi Iordănescu a avut un mesaj clar pentru vedetele lui Gigi Becali și le transmite jucătorilor de la FCSB să pună osul la treabă și să câștige trofee daăc nu vor să rămână doar niște speranțe.

FANATIK a aflat cu cât le-a mărit Gigi Becali contractele la doi dintre cei mai importanți jucători, atât Dennis Man, cât și Florinel Coman ajungând la lefuri lunare de 17.000 de euro.

Florinel Coman nu și-a revenit după accidentarea suferită în meciul cu Backa Topola, iar FANATIK a anunțat în exclusivitate că va rata meciurile naționalei din noiembrie, informație confirmată apoi și de selecționerul Mirel Rădoi.

Vedetele lui Gigi Becali, atenționate de Edi Iordănescu

”Părerea mea e că în ultimii ani mereu a fost foarte mult potențial la FCSB, foarte mult talent pe metru pătrat, ca să mă exprim mai metaforic. Mereu s-au adus jucători cu foarte mult potențial, foarte talentați”, a declarat Edi Iordănescu despre vedetele lui Gigi Becali.

”E adevărat că de-a lungul timpului au mai fost aduși și jucători, care din punctul meu de vedere nu făceau neapărat obiect de interes și nu ar fi trebuit să ajungă la o echipă cu pretențiile pe care FCSB le declara. Dar au fost făcute investiții și au venit jucători foarte talentați”, a mai spus tehnicianul la Pro X.

”Deja acești jucători au parcurs niște etape împreună, deja nu mai putem să vorbim de lipsă de omogenitate. Au jocuri multe, au trecut peste multe lucruri împreună și asta nu face decât să îi întărească. E momentul ca ei să iasă la rampă și să producă performanță care să rămână.

Să facă istorie, să câștige trofee, să meargă în Europa. Altfel, vor fi doar niște talente care au trecut pe la Steaua, niște jucători extrem de talentați care probabil își vor găsi un loc pe la diverse cluburi prin străinătate. Dacă vor reuși să se impună acolo rămâne de văzut, dar nu vor reuși să performeze cu adevărat împreună.

Începutul de sezon e foarte promițător, am văzut foarte multe lucruri bune și să sperăm că pentru fotbalul românesc, pentru că sunt și foarte mulți jucători tineri acolo, să reușească să producă performanță pentru că așa vor crește și va crește și nivelul fotbalului românesc și bineînțeles nivelul echipelor naționale”, a menționat Iordănescu.

FCSB este cea mai tânără echipă din Liga 1 în acest sezon având medie de vârstă de 24,9 ani, potrivit unui studiu ce ia în considerare formaţiile din 67 de prime divizii de pe tot mapamondul în funcţie de jucătorii folosiţi.


  • (P) Cota BETANO pentru Chindia – FCSB: 1,44 este cota pentru „total goluri: 0-3”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×