Fotbal intern

Edi Iordănescu, mesaj pentru Becali?! “Iau în calcul doar oferte de la echipe unde autoritatea mea va fi totală!”

16.05.2019 | 11:08
Edi Iordanescu mesaj pentru Becali Iau in calcul doar oferte de la echipe unde autoritatea mea va fi totala

Edi Iordănescu a transmis un mesaj pe reţelele de socializare în care a vorbit despre viitoarea sa destinaţie. FANATIK.RO a dezvăluit că antrenorul celor de la Gaz Metan  a discutat cu Gigi Becali şi că au ajuns la un acord verbal, iar apoi patronul FCSB a confirmat, afirmând că 99% Edi este viitorul antrenor al celor de la FCSB.

Edi Iordănescu, mesaj pentru Becali: “Acesta este stilul meu!”

Acum, înainte de ultimele negocieri, tehnicianul a ţinut să transmită un mesaj, în care e clar că Becali este cel vizat, despre condiţiile în care va accepta oferta unei alte echipe. Iordănescu jr. afirmă că, pentru el, autoritatea tehnico-tactică trebuie să fie totală la echipa la care va activa în continuare şi reaminteşte că vrea să încheie campionatul cu Mediaşul.

“Nu am negociat cu absolut nimeni. Sunt în prezent managerul lui Gaz Metan Mediaş, mai am 4 etape foarte importante de campionat şi încă un an de contract. Imi doresc continuitate, însă e adevarat că doar în anumite condiţii, pentru a produce performanţa. Pentru mine Clubul Gaz Metan ca entitate, echipă, fotbaliştii, au prioritate. În momentul când voi pleca de la Mediaş, dacă se va întampla, voi lua în calcul doar o ofertă în care autoritatea mea tehnico-tactică va fi totală, unde voi avea un mediu propice succesului, susîinere necondiţionată, implicare în selecţie, protecţia muncii mele şi controlul vestiarului. Acesta este stilul meu, îl cunoaşteţi deja cu toţii, sunt principiile şi valorile omului şi antrenorului E. Iordănescu!”, a fost postarea lui Iordănescu jr. pe o reţea de socializare.

Edward Iordănescu este văzut de Gigi Becali drept înlocuitorul perfect pentru Mihai Teja, care va fi îndepărtat de la FCSB după ultima etapă de campionat.  Iordănescu jr. i-a cerut lui Becali libertate totală, iar patronul FCSB a dezvăluit care vor fi limitele acestei “libertăţi”: “Îi fac lui Edi toate mendrele, va avea controlul total al vestiarului, dar eu fac transferurile!”.  Becali ar fi dispus să îi facă aceste concesii în privinţa alcăturii echipei şi a controlului vestiarului din cauza faptului că a terminat ultimele patru sezoane de Liga 1 Betano pe poziţia secundă, iar patronul FCSB nu mai are de gând să rabde ceea ce el vede ca pe o umilinţă.