Sport

Edi Iordănescu, mesaj pentru Marius Șumudică. ”Să fie mai bun decât mine, iar eu să câștig la Cluj peste două etape”

Noul antrenor al FCSB, Edi Iordănescu și Marius Șumudică au căzut în mijlocul unui scandal provocat de fostul finanțator al FC Vaslui, Adrian Porumboiu.
20.08.2021 | 09:10
Edi Iordanescu mesaj pentru Marius Sumudica Sa fie mai bun decat mine iar eu sa castig la Cluj peste doua etape
ADVERTISEMENT

Scandalul care îi implică pe Edi Iordănescu și pe Marius Șumudică a fost declanșat de o declarație a lui Adrian Porumboiu care l-a jignit pe tehnicianul CFR-ului.

Noul antrenor al vicecampioanei FCSB, Edi Iordănescu, a precizat într-o postare în mediul online că nu este întru totul de acord cu declarațiile fostului arbitru internațional și i-a transmis un mesaj lui Șumudică.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu: ”Sunt în concurență doar cu mine”

La conferința de presă de prezentare, Edward Iordănescu a încercat să evite disputa publică declanșată de Adrian Porumboiu care l-a făcut praf pe Marius Șumudică în ziua în care Iordănescu a condus primul antrenament al vicecampioanei FCSB.

”Iordănescu a fost de două ori la Vaslui. Dacă va face față presiunii, va reuși. Este zece clase peste Șumudică. Eu știu să îi apreciez pentru că i-am avut pe amândoi în ogradă. E tobă de carte, știe trasee. La Vaslui el făcea totul, Șumudică era antrenor prin cartier”, a fost declarația lui Adrian Porumboiu care a inflamat spiritele.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu s-a simțit dator să facă câteva precizări, amintind că îl respectă pe Marius Șumudică, la fel ca pe orice alt coleg din breasla antrenorilor.

”Nu m-am considerat niciodată superior unui alt antrenor coleg al meu. Nu mă consider nici mai deștept, nici mai prost, nici mai bine sau mai slab pregătit. Nu sunt într-o concurență cu cineva, decât cu mine însumi.

ADVERTISEMENT

Mereu lupta și preocuparea mea a fost ca eu să progresez, să mă dezvolt profesional și să fiu mai bun în fiecare zi. Îmi respect total colegii de meserie și consider că România are antrenori foarte buni, iar Șumi este unul dintre ei. A câștigat trofee, a lucrat și confirmat în străinătate și îi cunosc pasiunea și priceperea.

Îmi pare rău că ne-am ales cu o dispută publică pe care nimeni nu a dorit-o. Îmi doresc ca Șumi să fie mai bun ca și mine, iar eu să câștig la Cluj peste 2 etape”, a scris Edi Iordănescu pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a ripostat și amenință cu dezvăluiri incendiare din perioada FC Vaslui

Antrenorul CFR-ului s-a simțit jignit de declarațiile fostului său patron de la FC Vaslui și a ripostat. Mai mult, tehnicianul care l-a avut secund pe Edi Iordănescu în perioada petrecută la clubul moldav a amenințat că va face publice o serie de detalii care să lămurească cum au stat lucrurile în relația celor trei.

”Gura bate … nu vreau să pronunț și n-am putut să mă abțin, dar voi face publice în curând niște detalii din perioada Vaslui, în relația Șumudică-Iordănescu-Porumboiu.

Am eu mai multe episoade de povestit despre ce s-a întâmplat, dar n-are rost, nu voi continua cu nimic. Dacă aș spune și dacă aș arăta și niște mesaje din telefon… cu cine face tactica, ce s-a întâmplat, ce s-a făcut.

Eu îl respect pe domnul Porumboiu, dar dacă el poate să afirme așa ceva sau dacă Edi, care mi-a fost secund, apare și spune că a pregătit meciul de la Istanbul sau de la Milano, atunci așa este”, a ripostat Marius Șumudică.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 1,65 este cota pentru „total goluri FCSB: sub 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT