Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Edi Iordănescu, mesaj pentru tatăl său după aventura la EURO 2024: ”Va fi întotdeauna cel mai bun!”

Edi Iordănescu a ținut să precizeze că ceea ce a reușit el cu naționala României la EURO 2024 este departe de realizările pe care le-a avut tatăl său.
03.07.2024 | 20:04
Edi Iordanescu mesaj pentru tatal sau dupa aventura la EURO 2024 Va fi intotdeauna cel mai bun
Edi Iordănescu a ținut să precizeze că ceea ce a reușit el cu naționala României la EURO 2024 este departe de realizările pe care le-a avut tatăl său. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” s-au oprit în optimile de finală ale turneului final continental din Germania, în timp ce Puiu Iordănescu a dus ”Generația de Aur” la un pas de semifinalele Cupei Mondiale din 1994.

Edi Iordănescu se înclină în fața tatălui său după EURO 2024

La o zi după ce aventura la EURO 2024 s-a încheiat pentru echipa națională a României, selecționerul Edi Iordănescu a avut un mesaj pe rețelele de socializare în care i-a adus laude tatălui său pentru performanțele realizate.

ADVERTISEMENT

”El a fost, este și va fi întotdeauna cel mai bun! Mă bucur că am experimentat o mică parte din ceea ce a făcut el! România pentru totdeauna în inimile noastre”, este mesajul postat de Edi Iordănescu pe contul de Facebook.

Imediat după încheierea partidei cu Olanda, selecționerul a anunțat că în acest moment gândul său se îndreaptă către familie, care are mare nevoie de el, și a lăsat semne de întrebare în ceea ce privește prelungirea contractului.

ADVERTISEMENT

Mutu, favoritul FRF pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu

Din informațiile FANATIK, Edi Iordănescu va avea o primă discuție cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, însă nu se va lua acum o decizie în privința continuării, tehnicianul dorindu-și o vacanță.

FANATIK a mai aflat că selecționerul vrea ca el și staff-ul său să beneficieze de o crește salarială importantă, iar noul contract să fie pe o perioadă de 4 ani, practic să acopere Mondialul din 2026 șu EURO 2028.

ADVERTISEMENT

Președintele Răzvan Burleanu este dispus să ofere mai mulți bani, însă nu chiar la nivelul cerut de selecționer. În plus, FANATIK a aflat că șeful FRF vrea ca obiectiv clar calificarea la Mondialul de peste doi ani.

În cazul în care Edi Iordănescu decide să nu mai continue pe banca tehnică a naționalei, principalul favorit să-i ia locul este Adrian Mutu, fostul selecționer al reprezentativei de tineret, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Intrat în direct la emisiunea FANATIK LA EURO, ”Briliantul” a mărturisit faptul că în acest moment își dorește să antreneze o echipă de club și crede că sunt alți tehnicieni cu mai multă experiență care ar fi indicați pentru acest post.

ADVERTISEMENT
12,00 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „metoda calificării: Germania în prelungiri” în partida Spania - Germania de la EURO 2024