Sport

Edi Iordănescu, mesaj războinic înaintea derby-ului cu FCSB: „Este un joc important pentru noi, cu miză!”

CFR Cluj vrea să pună punct acestui sezon printr-o victorie în fața rivalei FCSB. Edi Iordănescu nu-și menajează deloc elevii înaintea derby-ului din Gruia: „Este un joc pentru onoare”.
24.05.2021 | 20:24
Edi Iordanescu mesaj razboinic inaintea derbyului cu FCSB Este un joc important pentru noi cu miza
ADVERTISEMENT

Chiar dacă titlul cu numărul șapte din istoria clubului este deja asigurat, Edi Iordănescu își avertizează elevii: nu concepe alt rezultat decât victoria în derby-ul cu FCSB. „Este un joc pentru onoare”, susține tehnicianul.

Înaintea duelului programat marți, 25 mai, la 20:30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, cele două echipe ocupă primele poziții în clasament și sunt despărțite de șase puncte. În timp ce roș-albaștrii și-au trimis vedetele în vacanță și vor introduce în teren o echipă formată din rezerve, ardelenii își doresc să primească trofeul la capătul unui nou succes.

ADVERTISEMENT

Și asta nu e tot. Andrei Burcă le-a cerut rivalilor, mai în glumă, mai în serios, să se poziționeze pe două rânduri la ieșirea de pe tunelurile ce duc spre vestiare și să aplaude frenetic în timp ce campionii își fac intrarea.

Edi Iordănescu își motivează elevii înaintea derby-ului cu FCSB. Nu concepe alt rezultat decât victoria

Este un joc important pentru noi, un joc cu miză, este ultimul joc din campionat. Întâlnim principala contracandidată la titlu. Este un joc pentru onoare, vor fi suporterii noștri în tribună.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă titlul este de necontestat, este frumos să sărbătorești după o victorie acasă. Trebuie să fim focusați, trebuie să găsim energia, concentrarea necesară ca să facem un joc solid și să mai punem trei puncte la clasament”, a declarat Edi Iordănescu la conferința de presă premergătoare duelului cu FCSB.

Neluțu Varga vrea să-l păstreze la CFR: „Dacă vrea să stea zece ani, atât va sta”

În ciuda faptului că i-a adus CFR-ului cel de-al patrulea titlu consecutiv, tehnicianul de 42 de ani păstrează misterul în privința viitorului său pe banca acestei echipe. În schimb, acționarul majoritar e cât se poate de ferm: nu-și dorește să-l înlocuiască prea curând.

ADVERTISEMENT

Dacă vrea să stea zece ani, atât va sta! Nu se pune problema să plece. El a simțit că nu toți jucătorii sunt implicați suficient și a vrut să-i motiveze. Acesta a fost substratul declarațiilor sale.

Clubul nostru a oferit tuturor antrenorilor condiții cum nu cred că mai sunt în România. Facem efort pentru a le crea cele mai bune condiții. Vom face o infuzie de capital și investiții pentru a ne îndeplini acest vis. Va fi un buget mai mare”, a anunțat Neluțu Varga.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu are „ușa închisă” la FCSB: „E prea mare să vină”

Pe de altă parte, Gigi Becali nu doar că a negat vehement zvonurile conform cărora ar fi încercat să-l convingă pe Edi Iordănescu să revină la FCSB, dar a dat asigurări că tehnicianul nu va reprezenta niciodată o variantă pentru echipa sa.

Cum să-l sun pe Iordănescu, dacă eu îl am pe Todoran? Edi e antrenor, doar că noi nu suntem compatibili. El este prea mare antrenor ca să vină la FCSB. Ce să fac eu?”, a declarat patronul roș-albaștrilor după numirea lui Dinu Todoran.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,83 este cota pentru „Peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT