Sport

Edi Iordănescu, misterios după câștigarea titlului cu CFR Cluj: „Mi-aș dori să se întâmple și cu mine, indiferent unde aș fi în viitor”

Edi Iordănescu a fost misterios după meciul dintre CFR Cluj și Botoșani, la finalul căruia echipa sa a ieșit campioană de pe terenul moldovenilor.
18.05.2021 | 23:06
Edi Iordanescu misterios dupa castigarea titlului cu CFR Cluj Mias dori sa se intample si cu mine indiferent unde as fi in viitor
ADVERTISEMENT

Unicul gol al meciului a fost marcat de Alexandru Țigănașu în minutul 53, când a deviat în propria poartă o minge trimisă de Andrei Burcă cu capul.

Totodată, este primul titlu de campion câștigat de Edi Iordănescu, tehnicianul mulțumindu-le tuturor apropiaților, jucătorilor, dar și divinității.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, misterios după câștigarea titlului cu CFR Cluj

Edi Iordănescu a lăsat un val de mister după câștigare titlului cu CFR Cluj, fiind mulțumit de tot sezonul pe care elevii săi l-au făcut, însă a lăsat de înțeles că viitorul său la echipă e incert:

„E un moment frumos, un moment unic, pentru acest moment am venit la Cluj. Am crezut de la început, când am preluat echipa, eram într-un anumit punct mai dificil, dar iată-ne la finalul campionatul, fiind campioni.

ADVERTISEMENT

Am venit la Botoșani direct de la Craiova, nu a fost ușor, am reușit să depășim barierele și azi suntem încununați cu acest titlu și mi-aș dori să se întâmple în continuare și cu mine, idiferent unde aș fi în viitor.

„N-aș vrea să umbresc momentul cu comentarii despre ce urmează!”

Edi Iordănescu a continuat și a mărturisit că nu vrea să vorbească despre viitorul său la CFR Cluj și nici nu vrea să strice sărbătoarea elevilor săi cu declarații pe care le-ar putea face despre ce va urma pentru el:

ADVERTISEMENT

„E prea frumos momentul să vorbesc despre viitor. Nu aș vrea să umbresc momentul acesta cu comentarii despre ce urmează. Eu am contract cu CFR până în luna iunie, vom vedea ce se va întâmpla, dar nu comentez.

Mă bucur că în trei luni la CFR am reușit să câștig 3 trofee. E un titlu pentru club, pentru oraș. Dedic titlul familiei mele care a fost alături de mine, celor apropiați mie și nu în ultimul rând lui Dumnezeu”.

ADVERTISEMENT

„E un procent de 99% titlul băieților și 1% titlul nostru. Mă bucur că s-a terminat cu bine. Lumea uită ușor, în fotbal, în România, lumea uită ușor că mereu mi-am îndeplinit obiectivele, oriunde am mers.

Să ne aducem aminte de momentul când am venit, când ne-am strâns și ne-am ridicat. A fost un an atipic.

Mi-aș fi dorit și eu să avem câte o săptămâna între fiecare joc. A fost jocul de la Craiova cu un consum extraordinar, am venit direct la Botoșani, n-ai timp să te regenerezi.”, a mai spus Edi Iordănescu la finalul meciului.

ADVERTISEMENT