Fotbal intern

Edi Iordănescu, mulțumit după Sepsi – CFR Cluj 0-1: „Am știut să suferim!”

21.04.2021 | 23:44
Edi Iordanescu multumit dupa Sepsi  CFR Cluj 01 Am stiut sa suferim
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a vorbit după duelul dintre CFR Cluj și Sepsi, partidă în care campioana României s-a impus cu 1-0, în urma golului marcat de Ciprian Deac în minutul 45, din penalty.

Tehnicianul CFR-ului este mulțumit de evoluția elevilor săi, dar nu vrea să se bucure prea devreme pentru revenirea pe primul loc, cel puțin până la partida dintre FCSB și Academica Clinceni, atrăgându-le atenția elevilor săi că trebuie să rămână concentrați.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a mai vorbit și despre lupta la titlu, iar acesta nu o exclude pe Craiova, care s-a încurcat în deplasarea de la Botoșani, scor 1-1, dar despre care spune că încă poate să revină.

Edi Iordănescu, mulțumit după Sepsi – CFR Cluj 0-1

Edi Iordănescu a vorbit la finalul partidei dintre CFR Cluj și Sepsi, iar tehnicianul campioanei României este mulțumit de evoluția elevilor săi, pe care i-a lăudat pentru victorie.

ADVERTISEMENT

„Ne așteptam la un meci greu, dar echipa a răspuns bine, am știut să și suferim. E foarte greu să câștigi la Sfântul Gheorghe. Partea proastă e că suntem pe drumuri acum, mâine suntem spre Craiova.

Nu e ceva clar la ’Arla’, așteptăm să vedem ce rezultate vom primi. Se vede la toate echipele, e vorba despre uzură”,a spus Edi Iordănescu după meciul cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

„Avem o organizare bună, o soliditate defensivă”

Edi Iordănescu a continuat și a amintit despre organizarea bună de la CFR Cluj, dar și despre faptul că nu s-a uitat la partida dintre FCSB și Botoșani din etapa precedentă din play-off.

Avem un parcurs foarte bun, avem organizare bună, soliditate defensivă. E foarte greu să ai calitate de la un joc la altul, e greu, probabil din cauza calendarului”.

ADVERTISEMENT

„Craiova e o echipă valoroasă, va fi un meci de care pe care, dacă vom câștiga luăm clar o opțiune în fața lor, dar nu îi văd scoși pe ei din joc.

Nu am văzut meciul dintre Botoșani și FCSB, așa am considerat eu, să mă uit la altceva, la ce îmi poftește sufletul. Nu cred că îmi poate impune cineva la ce să mă uit”, a mai declarat Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT