Edi Iordănescu, nemulțumit de condițiile de pregătire: ”E greu să-ți atingi obiectivele”. Video

Traian Terzian   
în CFR Cluj
07/01/2021, 20:21
Edi Iordănescu, nemulțumit de condițiile de pregătire: ”E greu să-ți atingi obiectivele”. Video
Antrenorul echipei CFR Cluj, Edi Iordănescu, s-a arătat nemulțumit de condițiile de pregătire care îi dezavantajează pe jucătorii săi. Sursă foto: Sport Pictures

Antrenorul echipei CFR Cluj, Edi Iordănescu, s-a arătat nemulțumit de condițiile de pregătire care îi dezavantajează pe jucătorii săi, însă promite că ardelenii se vor bate pentru câștigarea celui de-al patrulea titlu consecutiv în Casa Pariurilor Liga 1.

Ivica Zunic s-a despărțit de CFR Cluj, așa cum FANATIK a anunțat la finalul anului trecut. Fundașul, căruia nu i s-a mai prelungit contractul, este primul jucător de care se desparte campioana în această pauză competițională.

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, CFR Cluj vrea să-l vândă pe Billel Omrani, după ce atacantul francez a refuzat să-şi prelungească acordul cu formaţia din Gruia. Oficialii campioanei României au setat preţul la 500.000 de euro şi vor să scape de jucător cât mai repede.

Condițiile de pregătire de la CFR Cluj îl nemulțumesc pe Edi Iordănescu

”Greu, avem multe dezavantaje cu clima, a trebuit să ne adaptăm la program. Personal, mă supără cel mai tare. Băieții au răspuns bine, dar condițiile de antrenament sunt foarte grele, a plouat mult la Cluj, ne-am antrenat în noroi”, a declarat nemulțumit Edi Iordănescu despre condițiile de pregătire din această iarnă.

”E greu să-ți atingi obiectivele pregătirii, și așa comprimată. Suferă produsul final, trebuie să ne uităm la tot procesul de pregătire. Nu am avut timp nici pentru un cantonament în străinătate.

E greu să te pregătești în condițiile astea, nu ai condiții. E cea mai mare provocare din cariera mea de antrenor, condițiile de pregătire”, a spus tehnicianul clujenilor după meciul amical cu Gaz Metan Mediaș.

În ciuda tuturor problemelor, Edi Iordănescu visează la titlu: ”Vrem să câștigăm campionatul, de aceea am venit, mi-am asumat asta. Clasamentul momentului spune că plecăm cu șansa a treia, dar am mai recuperat din puncte față de principalele contracandidate”.

”Să vedem și cu ce vom mai completa lotul. Ar fi foarte important ca publicul să revină. Eu am fost primit cu foarte multă căldură și am simțit ce înseamnă ei pentru CFR. Ar fi ceva extraordinar, dacă s-ar întâmpla asta”, a încheiat antrenorul clujenilor.

Deși nu a mai avut prestațiile consistente din anii trecuți, Damjan Djokovic a rămas un titular de bază la CFR Cluj, iar acum are o nouă ofertă importantă pentru a pleca din România. Mijlocașul este dorit de formația Al Dhafra din Emiratele Arabe Unite, care oferă în schimbul său 700.000 de euro. În plus, arabii îl tentează pe Djokovic cu un salariu de 1.000.000 de euro anual.

Închide ×