Fotbal intern

Edi Iordănescu, noi dezvăluiri despre CFR Cluj. “Eu nu am fost alegerea lor!”

12.09.2018 | 23:40
Edi Iordanescu noi dezvaluiri despre CFR Cluj Eu nu am fost alegerea lor
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a făcut noi dezvăluiri despre CFR Cluj, echipă pe care a antrenat-o în trei meciuri. Antrenorul român a fost demis de către oficialii din Gruia după eşecul din meciul cu Malmo, scor 0-1, în turul 2 preliminar al Europa League, iar locul său a fost luat de Antonio Conceicao.

Edi Iordănescu a oferit detalii despre modul în care a fost îndepărtat de către oficialii lui CFR Cluj şi susţine că a căzut la mijloc şi că la echipă s-au întâmplat lucruri care nu trebuiau să se întâmple. Mai mult, antrenorul susţine că nu toţi cei implicaţi la nivelul conducerii au pus pe prim plan echipa.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirile făcute de Edi Iordănescu despre CFR Cluj

”Multe lucruri au ieșit public, altele nu. Problemele interne au făcut ca vulcanul să erupă! Nu mă așteptam să ia amploare. Nu toți cei implicați la nivelul conducerii au pus pe prim plan echipa. Au fost lucruri care nu trebuiau să se întâmple și care au produs acea ruptură. Eu am căzut la mijloc, pentru că am fost adus de o anumită echipă managerială care și-a asumat asta. Plus că și eu îmi asumasem și garantam pentru asta câștigarea titlului și calificarea în grupele Europa League. 

După eliminarea cu Malmo, traiectoria era accesibilă, pentru că valoarea echipei prima, dar surpriza cea mare a fost că la conducere s-au întâmplat lucruri care nu au ce căuta într-un astfel de club care se vrea cu pretenții. Plus că problemele au continuat și după plecarea mea. Știam și mi-am asumat că nu am fost dorit de o parte a conducerii, cea care este acum”, a spus Edi Iordănescu la o emisiune de sport.

ADVERTISEMENT

Atenţionare pentru oficialii lui CFR Cluj

Edi Iordănescu este de părere că problemele nu se vor opri la CFR Cluj dacă oficialii nu vor schimba anumite lucruri”Ar fi important ca la nivelul clubului să fie stabilitate iar patronatul să decidă ce dorește pentru a se continua pe un drum bun. CFR este la răscruce de drumuri, urmează un meci extrem de important cu FCSB de al cărui rezultat poate depinde soarta antrenorului”, a mai spus tehnicianul.

Citeşte şi:

  • Totul despre relaţia dintre Mirel Rădoi şi Cosmin Contra. “Nu judecă prin prisma propriului interes!”
  • Cum au pregătit clujenii derby-ul cu FCSB. GALERIE FOTO
ADVERTISEMENT
Edi Iordănescu şi Iuliu Mureşan într-o conferinţă de presă susţinută la CFR Cluj

I-a impus Neluţu Varga jucători în primul “11” lui Edi Iordănescu?

Întrebat dacă i s-au impus jucători în primul “11”, Edi Iordănescu nu a dorit să comenteze foarte mult pe acest subiect şi a replicat destul de tardiv. ”Nu pot eu să comentez așa ceva, dar de-a lungul carierei m-am întâlnit și cu astfel de momente. Au fost diverse solicitări, înțeleg relația patron-antrenor, mi-am asumat anumite obiective, sigur contează comunicarea, dar din punct de vedere tehnic eu mi-am asumat deciziile. Dacă mi s-a transmis sau nu să folosesc anumiți jucători, nu comentez. Dar, ca în orice club există anumiți favoriți.”

“Era clar că noua conducere dorea altceva. Eu nu am fost alegerea lor. Când am venit, știam cine e la baza proiectului și că nu sunt dorit de toată lumea. Dar am crezut că pot schimba ceva cu stilul meu, cu devotamentul meu și cu munca mea” Edi Iordănescu, fost antrenor de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT