Fotbal intern

Edi Iordănescu, noul antrenor al FCSB! EXCLUSIV! A negociat cu Gigi Becali şi au ajuns la un acord verbal! Patronul confirmă FANATIK: “99% e Edi!”

14.05.2019 | 21:32
Edi Iordanescu noul antrenor al FCSB EXCLUSIV A negociat cu Gigi Becali si au ajuns la un acord verbal Patronul confirma FANATIK 99 e Edi

UPDATE: 15 MAI, ora 17.21. Gigi Becali a confirmat pentru Pro TV informaţia oferită în premieră încă de aseară de FANATIK.RO. Am văzut că era vorba că 95% e Edi Iordănescu noul antrenor. Pentru voi, vă spun acum că 99% el va fi!”, a fost declaraţia patronului FCSB, care a detaliat puţin apoi ce înseamnă acea marjă de 1%: “Eu am vorbit cu el la telefon. Acum trebuie să ne şi vedem faţă în faţă, să văd exact ce pretenţii are. Poate spune că vrea să-i aduc cine ştie ce jucător pe care nu pot să-l aduc! Dar e Edi, nu are rost să mai discutăm”.


14 MAI, ora 21.32: Gata! Formaţia roş-albastră este aproape de a avea un nou antrenor. Gigi Becali a anunţat că tehnicianul Mihai Teja va fi demis după ultima etapă cu CFR Cluj, iar mai multe nume au fost în cărţi pentru a-i lua locul. Variantele Marius Şumudică şi Devis Mangia au pierdut din greutate, iar sursele FANATIK susţin că patronul s-a decis luni: Edi Iordănescu, noul antrenor al FCSB! Fiul lui Anghel Iordănescu şi finanţatorul din Pipera au discutat de câteva ori la telefon, iar părţile au ajuns la un acord. Au rămas de stabilit câteva detalii minore!

Edi Iordănescu, noul antrenor al FCSB! Discuţii lungi între cei doi

Gigi Becali a stabilit în proporţie covârşitoare numele viitorului antrenor al FCSB. Acesta este Edi Iordănescu, actualul tehnician al celor de la Gaz Metan. Patronul roş-albaştrilor l-a avut în fruntea listei pe Marius Şumudică, dar evenimentele s-au precipitat, mai ales că fanii au fost reticenţi în privinţa trecutului rapidist al acestuia. Apoi, lupta s-a dat între italianul Devis Mangia şi românul Edi Iordănescu.

Din informaţiile FANATIK, Mangia şi-a anunţat colaboratorii că interesul FCSB a fost doar la nivel intermediar. Concret, fostul antrenor al Craiovei nu a discutat niciodată direct cu Gigi Becali. Sursele noastre dezvăluie şi că, în cursul zilei de luni, latifundiarul a luat hotărârea de a-l numi pe fiul lui Anghel Iordănescu în locul lui Mihai Teja: „În proporţie de 95 la sută este noul antrenor al FCSB. Doar printr-o nebunie de moment se mai pot întoarce lucrurile”, susţin sursele FANATIK. Becali şi Edi Iordănescu au purtat câteva convorbiri telefonice în care au negociat în mare măsură termenii contractului. Au mai rămas de pus la punct câteva detalii minore, legate de momentul exact al venirii lui Iordănescu jr. la echipă, în condiţiile în care play-out-ul se desfăşoară până pe 1 iunie.

Edward Iordanescu in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Gaz Metan Medias, din cadrul playout-ului Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo in Bucuresti, vineri 10 mai 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Edi Iordănescu va pleca de la Gaz Metan pentru a prelua echipa sa de suflet, FCSB

A anunţat 5 titulari, în direct, la TV

Interesul lui Gigi Becali pentru Edi Iordănescu nu este unul nou. Ei au mai fost în tatonări de-a lungul timpului, dar niciodată nu au ajuns la negocieri concrete ca acum. Cunoscut ca un tip cu personalitate, Iordănescu a declarat public că nu va accepta să fie o marionetă în mâna unui patron, fie el şi Becali.

Acum, finanaţatorul FCSB şi tehnicianul celor de la Gaz Metan sunt la o semnătură distanţă de o colaborare. Iar lucrurile nu se anunţă deloc simple pentru fiul lui Anghel Iordănescu. FCSB nu a mai luat titlul de 4 ani, iar Gigi Becali a anunţat deja, în direct, la TV că viitorul antrenor, indiferent cum se va numi, este obligat să folosească titulari 5 jucători doriţi de el:

“Vlad, Man, Moruțan, Tănase și Coman vor fi în teren sezonul viitor. Mai departe antrenorul face ce vrea. Iar dacă după 6 luni nu e pe primul loc sau la 2-3 puncte de lider, la revedere! Afară! E sau nu bine, ești obligat să faci asta. Apelez la asta pentru că am văzut că nici Ianis Hagi nu a jucat bine meci de meci, dar Gică așa l-a făcut mare, i-a dat încredere. Îi dau mână liberă în rest lui Edi, pentru că se duce la biserică. Astea sunt criteriile când aleg un antrenor. L-am întrebat pe duhovnicul lui și mi-a vorbit frumos despre el”, a afirmat Gigi Becali la Digisport.

2 meciuri a fost Edi Iordănescu antrenor interimar la FCSB în sezonul 2010/2011

40 de ani are Edward Iordănescu

9 echipe a pregătit Edi Iordănescu în cariera sa, printre acestea numărându-se Pandurii, ŢSKA Sofia sau CFR Cluj