Edi Iordănescu nu mai merge la Astra! De ce a refuzat oferta. Exclusiv

EXCLUSIV FANATIK
Cristi Coste    Traian Terzian   
în Fotbal intern
08/11/2020, 17:14
Edi Iordănescu nu mai merge la Astra! De ce a refuzat oferta. Exclusiv EXCLUSIV FANATIK
Tehnicianul Edi Iordănescu a fost ofertat de Astra, dar FANATIK a aflat că fiul fostului selecționer a refuzat propunerea și nu mai merge la Giurgiu. Sursă foto: Sport Pictures

Tehnicianul Edi Iordănescu a fost ofertat de Astra, dar FANATIK a aflat că fiul fostului selecționer a refuzat propunerea și nu mai merge la Giurgiu.

Antrenorul a fost în tribună la jocul Astrei cu Academica Clinceni, din runda cu numărul zece a campionatului României.

Tehnicianul, rămas fără contract în iunie, când a plecat de la Gaz Metan Mediaș, a văzut meciul cu Clinceni împreună cu Petre Buduru, președintele comitetului director al giurgiuvenilor.

Oferta Astrei a fost refuzată de Edi Iordănescu

Deși se credea că Edi Iordănescu își va pune semnătura pe contractul Astra Giurgiu, FANATIK a aflat că tehnicianul a decis să nu accepte oferta din cauza problemelor financiare de la club.

Antrenorul în vârstă de 42 de ani, care s-a mai aflat pe banca astralilor în sezonul 2017-2018 a cântărit atent toate aspectele și în cele din urmă i-a transmis patronului Ioan Niculae că nu acceptă propunerea.

Din informațiile FANATIK, Iordănescu este nemulțumit de faptul că finanțatorul giurgiuvenilor nu rezolvă promblemele financiare ale jucătorilor și i-ar fi greu să lucreze într-o atmosferă tensionată. De altfel, echipa se ală pe ultimul loc în clasamentul din Liga 1, cu doar 4 puncte.

În plus, tehnicianul nici nu și-a rezolvat toate problele familiale și a fost încă un motiv în plus să nu revină în fotbal. FANATIK a mai aflat că la rugămintea oficialilor Astrei, Iordănescu și-a dat acordul ca secundul său Alexandru Radu să rămână la echipă până când giurgiuvenii își vor găsi un antrenor.

În plus, Edi Iordănescu își dorește să prindă un contract mult mai avantajos în străinătate la finalul acestui an sau la începutul celui viitor. Tehnicianul a mai avut o singură aventură în afară țării, în 2016, când a pregătit echipa bulgară ȚSKA Sofia pentru trei luni.

Edi Iordănescu le-a antrenat de-a lungul timpului pe AFC Fortuna, ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, ȚSKA Sofia, Astra Giurgiu, CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș. 35 de meciuri a stat pe banca celor de la Astra Giurgiu în precedentul mandat. Cele mai multe meciuri ca antrenor le-a avut la Pandurii (59). Iordănescu are în palmares Supercupa României, câștigată cu CFR Cluj în  sezonul 2018-2019.

Închide ×