Fotbal intern

Edi Iordănescu nu s-a mai prezentat la antrenamentele Gazului. Ce se întâmplă cu antrenorul. Exclusiv

18.05.2020 | 16:15
Edi Iordanescu nu sa mai prezentat la antrenamentele Gazului Ce se intampla cu antrenorul Exclusiv
ADVERTISEMENT

Gaz Metan a început antrenamentele la baza de pregătire de la Mediaș fără antrenorul principal Edi Iordănescu. Cei 26 de jucători testați au ieșit cu toții negativ.

La fel și staff-ul tehnic, așa că toți au putut să se întâlnească și să facă antrenamente respectând regulamentele în vigoare. Mai exact în grupe de către 4 jucători, cu ghetele și mingile dezinfectate.

ADVERTISEMENT

Gaz Metan a început antrenamentele fără Edi Iordănescu. 26 de jucători testați negativ, doi străini sunt încă în izolare

Lista jucătorilor testați de Gaz Metan Mediaș:

Portari: Ricardo Batista, Răzvan Pleșca, Albert Popa

Fundași: Marius Constantin, Eduard Cristian Avram, Mihai Butean, Thomas Nielsen, Ionuț Larie, Marian Pleașcă, Răzvan Popa, Roberto Romeo, Răzvan Trif, Mihai Velisar

Mijlocași: Nasser Chamed, Sergiu Ciocan, Paul Costea, Michael Diakota, Stephan Drăghici, Dumitru Cardoso, Boubacar Fofana, Ely Fernandes, Neluț Roșu

ADVERTISEMENT

Atacanți: Sergiu Buș, Ioan Hora, Daniel Nicula, Rareș Dogaru

Doi fotbaliști au lipsit de la testare. Este vorba despre Lukas Droppa și Gabriel Moura care s-au întors din Cehia, respectiv Portugalia și încă sunt în carantină în casele lor închiriate din Mediaș. Cei doi vor ieși marți, 19 mai, din izolare și vor începe antrenamentele după ce vor fi testați și rezultatele vor fi negative.

Ce se întâmplă cu Edi Iordănescu și ce decizie va lua după întâlnirea cu președintele Ioan Mărginean

Edi Iordănescu nu a venit la testare deoarece el a rămas la Mediaș până la finalul contractului doar ca și consilier. De echipă se va ocupa de acum staff-ul său format din Alexandru Radu, Ioan Stelescu și Lucian Boroncoi, cei trei secunzi pe care se baza antrenorul, Bogdan Pârvu, antrenor cu portarii și Marius Francisc Bogdan, analist. Aceștia au fost și ei testați negativ.

ADVERTISEMENT

Nu se știe deocamdată dacă Edi Iordănescu va mai continua la Gaz Metan și din sezonul următor. În schimb, are o înțelegere scrisă cu conducerea clubului că nu va negocia cu alt club înainte ca cei de la Mediaș să-i facă o propunere concretă. Antrenorul se va hotărî apoi dacă o va accepta sau nu, în funcție de proiectul care i se va propune și de situația financiară care va fi la Mediaș din sezonul următor.