Fotbal intern

Edi Iordănescu nu s-a mai prezentat nici la conferință! Pleacă de la Mediaș? EXCLUSIV

02.05.2019 | 15:44
Edi Iordanescu nu sa mai prezentat nici la conferinta Pleaca de la Medias EXCLUSIV

Edi Iordănescu ar putea fi următorul antrenor OUT din Liga 1 Betano! Tehnicianul lui Gaz Metan nu s-a mai prezentat nici la conferința de presă susținută înaintea jocului cu sibienii de la Hermannstadt. Cu doar o zi în urmă, fiul fostului selecționer a spus pas și ședinței de pregătire, la fel cum au făcut-o și jucătorii. De altfel, situația de la Mediaș este una tensionată și toată lumea amenință cu boicotul.

Edi Iordănescu nu s-a mai prezentat nici la conferință!

Radu Alexandru, secundul lui Edi Iordănescu a venit în fața presei pentru a discuta despre runda cu numărul 8 din play out, meciul de acasă cu Hermannstadt, dar și despre situația de la echipă. Jucătorii medieșeni au refuzat să se mai antreneze după ce conducerea nu a reușit să le plătească salariile restante. Șefii spun că în conturi ar exista bani, doar că, din cauza unor probleme birocratice ce țin de insolvență nu au reușit să facă plățile.

Edi Iordănescu este supărat și el pe situație și amenință că pleacă de la echipă. Între timp, pe fir au intrat deja mai multe formații din Liga 1 Betano care doresc să-și asigure semnătura tehnicianului pentru sezonul viitor. Cu toate acestea, antrenorul ar putea merge pe urmele lui Răzvan Lucescu. Edi Iordănescu a fost ofertat şi de o echipă din Grecia, aceeași cu care a negociat și înainte să bată palma cu medieșenii.

Edi Iordănescu, OUT de la Gaz Metan Mediaș? Edi Iordănescu
Edi Iordănescu a preluat-o în iarnă pe Gaz Metan Mediaș

Ce decizie a luat antrenorul

Deocamdată, Edi Iordănescu a sistat orice fel de întâlnire și a anunțat pe toată lumea că mai întâi de toate vrea să-și lămurească situația de la Mediaș. Astfel, dacă șefii de la Gaz Metan reușesc să facă rost de bani, să asigure un buget pentru anul în curs, dar și pentru sezonul viitor și echipa ar putea face transferuri, atunci antrenorul ar fi de acord să continue pe banca tehnică a medieşenilor.

În ciuda tensiunilor, Gaz Metan este pe prima poziție în play out. Echipa lui Edi Iordănescu a înregistrat până acum șase victorii și un singur rezultat de egalitate. Pentru medieșeni urmează acum duelul de pe propriul teren cu Hermannstadt.

  • 11 partide a pregătit-o Edi Iordănescu pe Gaz Metan Mediaș