Fotbal intern

Edi Iordănescu nu vrea să renunțe la jucători: „Sper să n-am surprize negative”

13.07.2018 | 23:18
Edi Iordanescu nu vrea sa renunte la jucatori Sper sa nam surprize negative

Edi Iordănescu, noul antrenor al celor de la CFR Cluj, își pune speranțe foarte mari în actualul lot al ardelenilor. Iordănescu susține că îi e teamă să nu se trezească până la începutul campionatului cu oferte pentru jucătorii din echipă.

„Antrenez cel mai valoros grup de jucători din România, jucători cu multă calitate, în care cred necondiţionat. Foarte puţine modificări pot să mai fie. Sper să nu mai am vreo surpriză negativă, să fiu anunţat că mai are cineva vreo ofertă. Am fost mândru că atât clubul cât şi jucătorii nu au fost foarte disperaţi ca să facă acest pas, să plece”, a spus noul antrenor al campioanei.

Edi Iordănescu nu vrea să renunțe la jucători și anunță un nou transfer

„Clubul, în ciuda ofertelor importante, nu a împins jucătorii să decidă. Nu a făcut nicio presiune asupra jucătorilor. Jucătorii au decis şi asta mă bucură, pentru că ei îşi doresc să fie aici. Sper să nu se mai pună problema ca cineva să plece, e posibil ca maxim un jucător să vină”, a mai spus Iordănescu într-o conferință de presă înainte de Supercupa României, împotriva celor de la U Craiova 1948.

Mai mult, tehnicianul din Gruia a glumit și despre o posibilă plecare a căpitanului Camora: „I-am spus că pe el îl leg cu lanţul dacă vrea să plece. E căpitanul echipei şi trebuie să dea un anumit ton”.

Conferință de presă Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA înaintea Supercupei României de mâine, ora 20:30

Gepostet von Cupa României am Freitag, 13. Juli 2018

Supercupa României se joacă sâmbătă, 14 iulie, de la ora 20:30. Meciul va fi transmis LIVE VIDEO și pe FANATIK.RO.