Sport

Edi Iordănescu, ofertă clară de la o echipă din Grecia! Care este stadiul negocierilor. Exclusiv

Edi Iordănescu are o ofertă clară de a prelua o echipă din Grecia, la o lună şi jumătate de despărţirea de FCSB. FANATIK a aflat şi care este stadiul negocierilor.
29.12.2021 | 18:02
Edi Iordanescu oferta clara de la o echipa din Grecia Care este stadiul negocierilor Exclusiv
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu s-a despărţit de FCSB pe data de 13 noiembrie după ce a avut un conflict cu patronul Gigi Becali. Tehnicianul a plecat de la echipa roş-albastră fără să îşi activeze clauza de 500.000 de euro, pentru rezilierea unilaterală.

Edi Iordănescu, ofertă clară de la o echipă din Grecia! Atromitos îl vrea pe tehnicianul român

FANATIK a aflat că Edi Iordănescu are o ofertă clară din prima ligă a Greciei. Este vorba de Atromitos, echipă aflată în prezent pe locul 14 în campionatul elen. Formaţia traversează o formă slabă, cu o singură victorie în ultimele cinci meciuri.

ADVERTISEMENT

Oficialii grecilor l-au ofertat pe Edi Iordănescu, considerând că este soluţia ideală pentru a scoate echipa din situaţia dificilă în care se află. Atromitos este penultima în Superligă cu 9 puncte obţinute în primele 15 etape.

Iordănescu, nehotărât în ceea ce priveşte oferta!

Din informaţiile FANATIK, Edi Iordănescu este nehotărât, în condiţiile în care Atromitos nu este o echipă care să se poată bate pentru trofee în sezoanele următoare, nivelul fiind de maximum cupe europene.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul român a câştigat în vară titlul de campion al României cu CFR Cluj, iar pe 18 august a semnat cu FCSB. A reuşit să îi revitalizeze pe roş-albaştrii, suferind o singură înfrângere în 10 etape: 1-4 cu CFR Cluj.

A plecat de la FCSB după 8 meciuri fără eşec

În ciuda faptului că a avut o serie excelentă de 8 meciuri fără eşec (7 victorii şi 1 egal), Edi Iordănescu a intrat în conflict cu Gigi Becali, fiind nemulţumit că patronul l-a criticat în public pe Constantin Budescu şi a spus că “face ceva” pe contractul şi clauza de 500.000 de euro a lui Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Avocaţii lui Edi Iordănescu l-au notificat pe Gigi Becali referitor la activarea clauzei de reziliere unilaterală şi plata a 500.000 de euro despăgubiri. Patronul a luat foc şi a intrat în conflict cu Edi Iordănescu.

“E adevărat că un om controlează tot, deși în spate sunt milioane de suporteri”

În final, antrenorul a cedat şi a hotărât să plece de la echipă fără să îşi activeze clauza de reziliere de 500.000 de euro. În locul său, a fost numit Toni Petrea, cel care a condus FCSB şi în stagiunea precedentă:

ADVERTISEMENT

“În primul rând, resubliniez faptul că nu mi-am dorit să plec de acolo. Nu încape în discuție că plecarea mea a avut legătură cu partea sportivă, ne ascundem după degete dacă vom crede altceva. E adevărat că un om controlează tot, deși în spate sunt milioane de suporteri.

M-am atașat de toți oamenii și unii oameni ar fi căzut odată cu mine, aș fi făcut mult rău altor oameni, așa că m-am sacrificat, că oricum nu aveam cum să mai continui mult timp acolo”, a spus Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu a mai avut până acum o singură experienţă în afara ţării. În 2016, tehnicianul a pregătit-o pe ŢSKA Sofia.

  • 43 de ani are Edi Iordănescu
  • 3 luni a stat antrenorul pe banca celor de la FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 2,15 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT