Sport

Ofertă faraonică din Golf pentru Edi! “Decizia aparţine conducerii”

Edi Iordănescu a reuşit să resusciteze Astra Giurgiu după exodul care a avut loc în vară la club. Antrenorul este ademenit în Golf cu o ofertă uriaşă.
28.12.2017 | 21:22
Oferta faraonica din Golf pentru Edi Decizia apartine conducerii

Update. Edi Iordănescu a vorbit despre o posibilă plecare de la Astra Giurgiu. “Mi-aş dori să rămân la Astra cel puţin până în vară, însă în fotbal nu poţi fi niciodată sigur ce urmează. Este foarte multă muncă  depusă în ultimele şapte luni şi nu a fost deloc uşor. Am avut un parcurs extrem de bun ţinând cont de contextul din vară şi aş vrea ca împreună cu jucătorii să încununăm  acest traseu cu o prezenţă în play-off. Într-un interval de timp foarte scurt am pus bazele unei echipe noi, însă pentru a deveni una realmente competitivă şi puternică mai e nevoie de multă muncă, de timp şi, urgent, de doi, trei jucători. Pentru că nu suntem acoperiţi nici măcar din punct de vedere cantitativ.

“M-am asigurat că a înţeles şi conducerea acest lucru, foarte urgent şi capital, pentru a avea speranţe la play-off. Altfel, şansele vor fi mici! Este momentul conducerii, decizia le aparţine. La fel şi viitorul meu este în strânsă legătură cu acţiunile din zilele următoare”, a încheiat Edi Iordănescu.


Edi Iordănescu are o ofertă din Emiratele Arabe Unite. FANATIK.RO a aflat că arabii vor să îl convingă să semneze un contract valabil 6 luni, până la finalul actualei stagiuni, salariul fiind unul uriaş: 400.000 de euro pentru jumătate de an!

În contract există o opţiune de prelungire cu încă un sezon, cu un salariu stagional de 800.000 de euro. Şeicii aşteaptă răspunsul lui Edi Iordănescu până pe data de 10 ianuarie 2018, iar până atunci antrenorul trebuie să se decidă dacă va continua cu Astra sau pleacă în Golf.

Iordănescu, clauză de 150.000 de euro la Astra 

Iordănescu nu a dat niciun răspuns însă ar putea pleca dacă oficialii echipei din Giurgiu nu îi vor aduce jucătorii doriţi în pauza competiţională. În plus, la club există restanţe salariale şi sunt şanse mari ca Edi să accepte oferta din Golf dacă datoriile nu vor fi stinse.

Există şi o clauză de reziliere de 150.000 de euro în contractul dintre Astra şi Edi Iordănescu, însă antrenorul român poate pleca fără să plătească această clauză în condiţiile în care clubul are restanţe.

Astra Giurgiu are mari şanse de calificare în play-off cu 4 etape înainte de finalul sezonului regulat. Echipa lui Edi Iordănescu încheie anul pe locul 4, având 37 de puncte, 3 peste linia de play-off. În ultimele 4 meciuri din sezonul regulat, Astra va avea meciuri cu: Viitorul, Gaz Metan, CFR Cluj şi Dinamo.