Fotbal intern

Edi Iordănescu, omul pe care Nicolae Dică îl acuză că-l sună pe Ionuț Luțu

Autor: Cristi Coste | 27.10.2018 | 14:46
Nicolae Dică e de părere că Edi Iordănescu ar fi unul dintre cei care stau la cotitură pentru e prelua FCSB

Nicolae Dică a acuzat în conferința dinaintea partidei cu FC Voluntari că unii antrenori aflați pe bară îl sună pe Ionuț Luțu pentru a ieși la cafea cu patronul Gigi Becali. FANATIK.RO a aflat că Dică le-a transmis apropiaților că s-a referit la Edi Iordănescu, fostul antrenor al campioanei CFR Cluj.

Nu este prima oară când numele lui Edi Iordănescu apare ca un posibil înlocuitor al lui Nicolae Dică la FCSB, deși tehnicianul care a fost demis de la Cluj după doar o etapă a negat în mai multe rânduri că a discutat cu Gigi Becali pentru o revenire la roș-albaștri.

Nicolae Dică a aflat că Edi Iordănescu l-ar fi sunat pe Luțu pentru „o cafea cu Gigi Becali”

Acum, când e un moment mai dificil îmi doresc să fiu alături de jucători și să ajungem pe primul loc. Am rămas și pentru acei antrenori care mai sună pe la Luțu ca să vină la Steaua și care îl mai invită pe patron la o cafea. Mă ambiționează lucrurile acestea. Stau mulți la cotitură pentru că Steaua e un club mare și oricine își dorește să antreneze la Steaua, a spus Dică.

Deși tehnicianul celor de la FCSB nu a vrut să dea niciun nume, „Dicanio” le-a mărturisit prietenilor că este vorba despre Edi Iordănescu. Recent, acesta din urmă a postat pe un site de socializare un mesaj despre venirea sa la FCSB, dar l-a și înțepat pe Dică într-un interviu pentru gsp, spunând că „Dică nu trebuie judecat, dar nici compătimit!” Completând: „Când patronul se bagă peste antrenor, fie nu are încredere în el, fie se consideră mai bun ca el!”

Edi Iordănescu despre venirea la FCSB în locul lui Nicolae Dică: „Acum sunt șanse extrem de mici”

Edi Iordănescu a negat cu orice prilej o eventuală sosire la FCSB în viitorul apropiat. Nu s-a abținut însă să-l împungă pe Nicolae Dică
Edi Iordănescu a negat cu orice prilej o eventuală sosire la FCSB în viitorul apropiat. Nu s-a abținut însă să-l împungă pe Nicolae Dică

Inițial, apropo de o eventuală venire la FCSB în locul lui Nicolae Dică, Edi Iordănescu și-a spus punctul de vedere.Poate că e cazul să lămuresc în final şi subiectul ăsta. Îmi place de Gigi Becali din foarte multe puncte de vedere, are respectul meu, dar sunt şi lucruri pe care le-am văzut diferit. Din exterior, pentru că în final nu e problema mea. A ţinut clubul în viaţă, a făcut performanţă în multe cazuri, a investit în jucători foarte buni, dar FCSB a arătat în timp că se uită după un anumit profil de antrenor. Eu am stilul meu şi e greu să mă schimb. Deci tot respectul pentru FCSB şi Gigi Becali, dar şansele ca eu să fiu acolo în următoarea perioadă sunt extrem de mici. Le doresc baftă”, a scris Iordănescu pe Facebook.

Șumudică s-a autosesizat „la minut”: „Eu nu beau cafea?)”

Și Marius Șumudică, un alt apropiat cu care Gigi Becali discută destul de des, a luat poziție după ce Dică s-a făcut „rău”. După meciul care l-a băgat în spital, cel cu Al Quadisia, Șumudică a avut o replică pentru tehnicianul FCSB, dorind să înlăture speculațiile în ceea ce-l privește.

Gigi Becali a dat de înțeles zilele trecute că Șumudică ar accepta să vină la FCSB doar să antreneze iar patronul să facă primul 11
Gigi Becali a dat de înțeles zilele trecute că Șumudică ar accepta să vină la FCSB doar să antreneze, iar patronul să facă primul 11

Nu am numărul lui Luțu ca să îl sun să vin la FCSB și nici nu beau cafele cu Gigi Becali. Eu nu beau cafea… Oricum, stați liniștiți, chiar dacă pleacă de aici, Șumudică nu rămâne fără servici mai mult de 3-4 săptămâni”, a spus Șumudică, antrenorul celor de la Al Shabab, locul 7 în campionatul Arabiei Saudite, cu 12 puncte după 7 etape.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!