Fotbal intern

Edi Iordănescu, prezentat oficial la Gaz Metan. “Un proiect atractiv!” Ce se întâmplă cu transferul lui Iulian Cristea la FCSB

07.01.2019 | 14:13
Edi Iordanescu prezentat oficial la Gaz Metan Un proiect atractiv Ce se intampla cu transferul lui Iulian Cristea la FCSB

Edi Iordănescu s-a înţeles cu Gaz Metan Mediaş, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, iar antrenorul român a fost prezentat oficial la noua lui echipă. Acesta a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre motivul pentru care a acceptat să semneze cu gruparea din Mediaş şi a dezvăluit cum a fost convins de oficialii echipei.

Mai mult, Edi Iordănescu a vorbit şi despre posibilitatea ca Iulian Cristea să plece la FCSB şi a dezvăluit că jucătorul va rămâne la Gaz Metan Mediaş până în vară, toate acestea dacă Gigi Becali nu va face o propunere financiară pe măsură. Latifundiarul din Pipera doreşte să le dea medieşenilor 100.000 de euro şi să-l cedeze pe William De Amorim pentru Iulian Cristea.

Edi Iordănescu a fost prezentat oficial la Gaz Metan Mediaş

“Erau nişte discuţii foarte avansate pentru a pleca în străinătate, dar a venit această propunere de la Gaz Metan, cu un proiect pe care domnul preşedinte mi l-a pus pe masă. Este un proiect extrem de atractiv. Am privit totul ca pe o provocare şi după ce am cunoscut şi factorii care susţin financiar acest proiect, am început să tratez foarte atent şi foarte serios propunerea. Statutul care mi s-a propus aici mi s-a părut o provocare. Partea tehnică şi nu vorbim doar despre prima echipă. Apoi m-a atras şi lotul de jucători. Cred că play-off-ul este un obiectiv realizabil. Nu am venit pentru bani. Dacă voiam bani, nu veneam aici”, a spus Edi Iordănescu.

“Există interes pentru mai mulţi jucători. Dacă putem să vorbim ceva concret este legat de Cristea, care din vară va fi al FCSB-ului. Dorim să câştigăm mai mult respect şi să se ştie că de la Mediaş nu vor pleca uşor jucători. În orele următoare voi avea o discuţie cu jucătorul, dar dacă FCSB nu va face un efort financiar care să ne mulţumească, jucătorul va continua aici până în vară”, a spus Edi Iordănescu la conferinţa de presă susţinută în momentul în care a fost prezentat la Gaz Metan Mediaş.

Conformgazisti.ro, Edi Iordănescu va lucra alături de Flavius Boroncoi, Alex Radu (antrenori secunzi), Bogdan Pârvu (antrenor cu portarii), Ciprian Prună (preparator fizic) şi Marius Francisc (analist tehnic).