Sport

Edi Iordănescu, reacție moderată după victoria din derby: ”Am bătut un Dinamo care astăzi este jos”

FCSB a spulberat-o pe Dinamo în derby-ul fotbalului românesc, dar Edi Iordănescu a avut o reacție extrem de așezată și a vorbit despre viitor.
12.09.2021 | 23:51
Edi Iordanescu reactie moderata dupa victoria din derby Am batut un Dinamo care astazi este jos
ADVERTISEMENT

FCSB a umilit-o pe Dinamo, scor 6-0, într-un meci fără istoric în care ”roș-albaștrii” și-au dominat adversarul de la un capăt la altul, iart scorul putea fi cu mult mai mare.

Dacă pe teren derby-ul a fost mai dezechilibrat ca niciodată, în tribune cele două galerii și-au etalat toată recuzita formată din mesaje, torțe și petarde, steaguri.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Edi Iordănescu după derby-ul FCSB – Dinamo

După victoria zdrobitoare din derby, Edi Iordănescu a surprins pe toată lumea cu reacția sa moderată pe care a afișat-o la declarații, considerând că diferența de scor e pentru suporteri, deoarece punctele câștiugat sunt tot trei.

”Am căutat victoria, punctele, nu m-a interesat foarte tare proporțiile scorului. Jocul a fost în multe momente foarte bun, dar trebuie să fiu echilibrat și să mă gândesc la ce urmează.

ADVERTISEMENT

Am bătut un Dinamo care astăzi este jos, dar este un club de care avem nevoie, cu suporteri frumoși. Fotbalul românesc are nevoie de un Dinamo puternic, de un Rapid puternic. E important că Iulian Cristea a putut să îndeplinească ceea ce i-am cerut. A avut siguranță și forță pentru acest post”, a declarat Iordănescu jr. la Digi Sport Special.

Tehnicianul, precaut în lupta la titlu

”Nu ne așteptam la acest scor, dar mă bucură faptul că echipa a avut atitudine. E ceva ce echipa a pierdut, spiritul, și vrem să-l regăsim alături de suporteri, dar e nevoie de timp. Sunt foarte multe puncte de recuperat și nu prea ne permitem să pierdem puncte.

ADVERTISEMENT

Scorul este pentru suporteri, pentru noi importante sunt punctele. Este un rezultat istoric, iar băieții au scris o pagină frumoasă în acest derby. Am încercat să avem posesie. A fost o primă parte echilibrată, dar după băieții au arătat caracter.

E o seară frumoasă și încercăm ca de aici să facem o fundație sănătoasă. Înfrângerea de la Cluj a fost dureroasă, dar nu a fost în totalitate cu realitatea și aveam nevoie de această prestație. Nu am pregătit nimic special pentru acest joc, doar am încercat să motivăm jucătorii după meciul de la Cluj.

ADVERTISEMENT

Mă bucură că au marcat Keșeru și Vali Gheorghe la debut, mă bucură că am marcat șase goluri cu șase jucători diferiți, avem nevoie și de Budescu, dar și de jucătorii cu probleme medicale. Am nevoie de toți băieții pregătiți de luptă, pentru că timpul este scurt”, a mai spus Edi Iordănescu.

Iordănescu, trăiri intense în derby

Edi Iordănescu a trăit la intensitate maximă derby-ul FCSB – Dinamo, mai ales că startul său pe banca ”roș-albaștrilor” nu a fost unul reușit. Tehnicianul nu a avut puterea să se bucure la primul gol reușit de Keșeru, dar a ”explodat” la cel de-al doilea, marcat de Octavian Popescu.

Partida FCSB – Dinamo a început în forță încă dinaintea primului fluier al arbitrului Istvan Kovacs, cele două galerii oferind coregrafii de excepție și bannere prin care se ironizau reciproc.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – FCSB: 2,05 este cota pentru „total goluri FC U Craiova: sub 0,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT