Sport

Edi Iordănescu, reacție tranșantă după FCSB – CS Mioveni 3-0: „Nimeni nu poate contesta victoria!”

Edi Iordănescu, antrenorul FCSB-ului, a avut o reacție tranșantă după victoria obținută de roș-albaștri în fața Mioveniului, scor 3-0.
18.10.2021 | 12:23
Edi Iordanescu reactie transanta dupa FCSB  CS Mioveni 30 Nimeni nu poate contesta victoria
ADVERTISEMENT

Golurile partidei FCSB – CS Mioveni au fost semnate de Florin Tănase, Andrei Dumiter și Claudiu Keșeru. În urma acestui meci, FCSB se află pe locul 2 din Liga 1, cu 24 de puncte obținute după 12 meciuri jucate.

Edi Iordănescu, reacție tranșantă după FCSB – CS Mioveni 3-0

Antrenorul FCSB-ului consideră că victoria echipei sale nu poate fi contestată, deși, în spațiul public, s-a vorbit intens despre mai multe erori pe care „centralul” Marcel Bîrsan le-ar fi făcut împotriva oaspeților.

ADVERTISEMENT

Totodată, Edi Iordănescu a scos în evidență faptul că FCSB trece printr-o perioadă cruntă, în care lotul de jucători și staff-ul tehnic sunt decimate de infecțiile cu noul coronavirus.

„Victoria de sâmbătă este a băieților care au dat dovadă de caracter și solidaritate cu toți cei bolnavi. Nu este ușor când vezi cum «pică» colegii și prietenii tăi lângă tine, să te mai poți aduna și concentra pentru joc. Să gasesti forța necesară.

ADVERTISEMENT

Putem discuta foarte mult despre anumite decizii de arbitraj, dar cred că nu sunt subiectiv când spun că la cum s-au derulat evenimentele pe teren, nimeni nu poate contesta victoria.

Băieții au ținut steagul sus pentru noi toți și au continuat seria foarte bună din ultima perioadă. Am avut încredere că putem câștiga și in condițiile astea, aproape imposbile, unice, cu 13 jucători, doar 1 rezervă de jucator de câmp, departe de casă chiar și atunci când ar trebui să jucăm la noi în București, pe condiții de ploaie și teren greu. (Cu toate astea mulțumim și felicităm gazdele noastre de la Buzău pentru suport, pentru ospitalitate și pentru cum a rezistat terenul de o calitate foarte bună).

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu: „Am avut doar 13-14 jucători la antrenament!”

Am trecut peste un moment foarte greu, dar vor urma altele cel puțin la fel de grele. Ce trebuie să înțeleagă lumea, este că problema mare nu o reprezintă doar absențele de la un anumit joc, sau faptul că de când am venit la echipă am avut probleme imense și continue cu jucători accidentați și covid, ci că procesul de pregătire este dat peste cap total.

Am avut doar 13-14 jucători la antrenament în foarte multe momente, fapt ce ne afectează toată metodica de lucru, iar acum cu covidul avem 12-13 jucători care nu se antrenează cu săptamanile și toate aceste lucruri ne afectează puternic.

ADVERTISEMENT

După o pauză de 2 săptămâni, ai nevoie de cel puțin 2-3 săpămâni sa te repui pe picioare, iar jocurile și adversarii nu te așteaptă. Oricum mergem cu încredere înainte !!”, a scris Edi Iordănescu, pe contul personal de Facebook.

În următoarea partidă de campionat, FCSB ar trebui să o întâlnească, în deplasare, pe Farul Constanța. Meciul este programat pentru duminică, 24 octombrie, la ora 20:30.

Însă, cel mai probabil, partida va fi amânată, după ce, duminică, încă un jucător al FCSB-ului a fost depistat pozitiv pentru noul coronavirus, informație oferită în exclusivitate de FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 2,10 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT