Sport

Edi Iordănescu, replică pentru Mircea Rednic! ”Am adus bani de-acasă de 3-4 ori! Are timp să-mi țină contabilitatea?”

11.05.2019 | 01:16
Edi Iordanescu replica pentru Mircea Rednic Am adus bani deacasa de 34 ori Are timp sami tina contabilitatea
Edi Iordănescu a avut o replică dură pentru Mircea Rednic. Antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș a fost luat la țintă de tehnicianul lui Dinamo, care a spus după meciul câștigat de echipa sa, 2-0 în fața ardelenilor, că Edi Iordănescu n-ar mai trebui să se plângă de problemele financiare și că ar trebui să aducă bani de acasă dacă îl deranjează.

Edi Iordănescu, replică pentru Mircea Rednic. ”Am senzația că se bagă în treburi care nu-l privesc”

Iordănescu jr. a ținut să-i dea replica antrenorului dinamovist și a făcut-o în exclusivitate pentru FANATIK. Tehnicianul ardelenilor afirmă că a adus bani pentru a ajuta clubul nu doar o singură dată și l-a invitat pe ”Puriu” să nu-i mai țină evidența contabilă.
“Am vazut că Mircea Rednic îmi ține evidența banilor. Pentru cultura lui, eu am adus bani de acasă și nu o singură dată. De 3-4 ori! Dar e bine că are timp să antreneze și, în paralel, să-mi țină și mie evidența contabilă. Dacă cumva o să am în viitor nevoie de consiliere financiară, o să apelez la domnia sa. E un antrenor pe care îl respect foarte mult, care chiar are admirația mea, însă am senzația că uneori se bagă în treburi care nu-l privesc“, a spus Edi Iordănescu pentru FANATIK. 
Dinamo a învins pe Gaz Metan Mediaș în derby-ul primelor două locuri din play-out, cu scorul de 2-0. Ambele goluri ale partidei au fost marcate de Mattia Montini.