Carousel hot news

Edi Iordănescu i-a replicat lui Gigi: “Să nu mai vindem iluzii false, e uşor să arăţi cu degetul!”

Arbitrajul în Liga 1 Betano este o nouă temă de discuţie, la fel cum s-a întâmplat şi în sezoanele precedente din campionatul României. Gigi Becali, patronul FCSB, a acuzat faptul că echipa...
Autor: Razvan Nicolae | 27.09.2017 | 17:06
Edi Iordănescu i-a replicat lui Gigi:

Arbitrajul în Liga 1 Betano este o nouă temă de discuţie, la fel cum s-a întâmplat şi în sezoanele precedente din campionatul României. Gigi Becali, patronul FCSB, a acuzat faptul că echipa sa a pierdut două puncte în meciul cu Astra Giurgiu.

Latifundiarul din Pipera a declarat că echipa sa a fost dezavantajată în meciul FCSB-Astra Giurgiu 1-1. “Noi trebuia să mai avem două puncte, a dat gol Golofca cu Astra”, a precizat Gigi Becali pentru o televiziune de sport. Declaraţia l-a deranjat pe Edi Iordănescu, tehnicianul giurgiuvenilor. Antrenorul Astrei Giurgiu i-a oferit imediat un răspuns lui Gigi Becali. Edi Iordănescu a declarat că decizia arbitrului la golul lui Cătălin Golofca a fost una la limită şi a specificat că şi echipa sa a avut un penalty nedat în meciul contra vicecampioanei României, la un henţ în careu al lui Pleaşcă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Edi Iordanescu acuză arbitrajul

“Văd că patronul lor a avut o opinie, eu o respect, însă ni se face o nedreptate şi nu este prima dată când se aduce în prim-plan jocul respectiv. Mă refer aici la golul lui Golofca, aşa zisul gol, care a fost anulat. Dacă te uiţi de zece ori la fază se vede că este la limita limetelor, nu puteam să spunem că a plecat cu un metru din spate şi a fost anulat golul. Ei omit un lucru, la 1-0 pentru Astra, noi am avut un penalty clar. Pleaşcă a făcut un henţ clar, însă iniţial s-a dat un fault inexistent. Dacă se dă henţ, e penalty şi probabil 2-0, şi discutăm altfel. În urma unui cot în faţă a lui Gnohere la Bejan, Ioniţă ia cartonaş roşu, Gnohere nu vede niciun cartonaş. Rămânem noi în 10 oameni în loc să rămână Steaua. Deci dacă tot analizăm să nu mai scoatem din context. Să nu vindem iluzii false care nu sunt conforme cu realitatea. E uşor aşa să arăţi cu degetul, a declarat Edi Iordănescu pentru o televiziune de sport.

Edi Iordănescu a mai precizat că echipa sa nu a primit niciun penalty în cele 12 etape scurse din actualul sezon din Liga 1 Betano. “Noi în 12 etape nu am primit nicio lovitură de la 11 metri, deşi ar fi trebuit să primim şi totuşi suntem o echipă care marchează şi am avut 3 jocuri în campionat cu trei eliminări la rând”, a mai precizat antrenorul lui Astra Giurgiu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!