Fotbal intern

Prima variantă pentru Edi Iordănescu. “L-am vrut şi anul trecut!”

Edi Iordănescu nu duce lipsă de oferte după ce a ajuns la un acord pentru o despărţire amiabilă de Astra Giurgiu.
02.04.2018 | 16:28
Prima varianta pentru Edi Iordanescu Lam vrut si anul trecut

Edi Iordănescu s-a despărţit de Astra Giurgiu chiar dacă actele oficiale dintre cele două părţi încă nu s-au semnat până în acest moment. După ce Ioan Niculae l-a criticat dur după partida pierdută pe teren propriu cu Viitorul Constanţa, scor 0-2,( vezi detalii ) luni, în jurul prânzului, antrenorul de 39 de ani şi conducerea fostei campioane a României au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă.

Însă Edi Iordănescu nu duce lipsă de oferte, iar pe piaţă a apărut şi varianta preluării formaţiei FC Voluntari, echipă care nu se simte nici ea bine sub conducerea lui Claudiu Niculescu. FANATIK.RO a luat legătura cu managerul ilfovenilor, Dan Leasă, cel care ne-a vorbit despre posibilitatea unei colaborări cu fiul fostului selecţioner al României.

“L-am vrut anul trecut, dar acum avem contract cu Niculescu”

Dan Leasă ne-a dezvăluit că Edi Iordănescu este unul dintre antrenorii buni din Liga 1 Betano. “După ce anul trecut am câştigat Cupa României noi ne-am propus să facem în acest campionat un parcurs cât mai bun, dar uitaţi şi voi că ne-am trezit că ne batem pentru salvarea de la retrogradare. Dacă îl voi lua acum în calcul pe Edi Iordănescu?

Înainte să îl aducem pe Claudiu Niculescu la Voluntari vreau să ştiţi că Edi Iordănescu a fost prima mea opţiune pentru postul de antrenor principal, dar el a refuzat oferta noastră. Eu îl consider pe acest  om un antrenor oarte bun, deoarece pe unde a fost a făcut treabă foarte bună”, a spus Leasă.

41 de ani are antrenorul formaţiei FC Voluntari, Claudiu Niculescu
39 de ani are antrenorul echipei Astra Giurgiu, Edi Iordănescu