Breaking. Edi Iordănescu s-a despărţit de Astra Giurgiu

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
02/04/2018, 15:23
Breaking. Edi Iordănescu s-a despărţit de Astra Giurgiu GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Edi Iordănescu nu a mai rezistat presiunii puse de Ioan Niculae, patronul echipei Astra Giurgiu, iar după meciul pierdut în faţa celor de la FC Viitorul Constanţa a decis să se despartă de fosta campioană a României.

Site-ul oficial al clubului Astra Giurgiu a anunţat că Edi Iordănescu şi oficialii echipei au decis luni rezilierea de comun acord a angajamentului pe care îl avea tehnicianul cu fosta campioană.

Iată anunţul făcut de Astra Giurgiu:

“În urma unei analize a situaţiei actuale, AFC Astra Giurgiu şi antrenorul Edward Iordănescu au decis astăzi rezilierea de comun acord a angajamentului pe care tehnicianul îl avea cu clubul nostru. Îi urăm mult succes în continuare, în cariera sa, domnului Iordănescu şi îi mulţumim pentru munca depusă în acest sezon la clubul Astra”, apare pe site-ul Astrei Giurgiu.

Edi Iordănescu a bifat 34 de meciuri pe banca tehnică a Astrei Giurgiu, echipă la care a ajuns pe 8 iunie 2017. Pe parcursul carierei, antrenorul a mai pregătit echipe precum ŢSKA Sofia, Pandurii Târgu Jiu, FCM Târgu Mureş, Fortuna Brazi şi FC Vaslui. 

 

Închide ×