Fotbal intern

Edi Iordănescu s-a înțeles cu Gaz Metan și rămâne la Mediaș. Exclusiv

13.05.2020 | 16:17
Edi Iordanescu sa inteles cu Gaz Metan si ramane la Medias Exclusiv
ADVERTISEMENT

Chiar dacă Edi Iordănescu și-a manifestat recent dorința de pleca de la Gaz Metan, formația pe care a calificat-o pentru prima dată în istorie în play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1, el a revenit la sentimente mai bune și va rămâne la Mediaș până la finalul campionatului.

Edi Iordănescu s-a înțeles cu Gaz Metan și rămâne la Mediaș. Va fi consilier

Antrenorul, care este unul dintre cei mai bine cotați din campionat, s-a înțeles cu președintele Ioan Mărginean și va continua la Mediaș cel puțin până la finalul campionatului.

ADVERTISEMENT

Noutatea constă în faptul că nu va mai antrena echipa, ci va fi consilier pe probleme tehnice. El va merge la meciuri, însă le va urmări din tribună, alături de conducerea clubului, și-și va ajuta staff-ul ca totul să meargă bine după reluarea sezonului.

Chiar dacă nu va mai fi la antrenamente, Edi Iordănescu le-a făcut o promisiune șefilor clubului medieșean. Aceea că în momentul în care se va încheia contractul, Gaz Metan va avea prioritate în ceea ce privește o nouă înțelegere și că nu va semna cu nicio altă formație până atunci! Și există șanse, dacă i se oferă un proiect de viitor la Mediaș, să parafeze o nouă înțelegere.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu nu se va prezenta pe 15 mai la stadion pentru a fi testat pentru COVID-19, ci doar staff-ul său, care a trimis un mesaj jucătorilor:

„Salut băieți! Vineri, 15.05, între orele 8:00-12:00, se va face testarea tuturor pentru COVID. Testul se va face la stadion. Doar după primirea rezultatelor se va putea intra în cantonament la hotel în vederea reînceperii antrenamentelor.

ADVERTISEMENT

Pentru a fi cât mai operativi și pentru a nu pierde prea mult timp, este de preferat să stabilim de comun acord ordinea în care veniți la stadion. Testul durează aproximativ 5 minute. Până primim rezultatele testului, probabil marți, nimeni nu va intra în baza de antrenament (hotel, vestiare, etc). Veți rămâne în Mediaș la apartamentele unde locuiți în chirie. Doar cei care au rămas în această perioadă la hotelul stadionului vor rămâne în hotel până se primesc rezultatele testului.

Este de preferat să intrați cât mai puțin în contact unul cu altul până la primirea rezultatelor.

ADVERTISEMENT

Vineri, când veți ajunge la teren, va trebui să completați un chestionar și veți primi mască și mănuși pe care le veți purta până plecați de la teren”, este mesajul pe care staff-ul lui Edi Iordănescu l-a trimis jucătorilor.

ADVERTISEMENT