Fotbal intern

Edi Iordănescu, săgeţi către FCSB şi Gigi Becali: “Mă aşteptam să-l văd imobilizat pe Moruţan la cât s-a scris”

23.04.2021 | 19:12
Edi Iordanescu sageti catre FCSB si Gigi Becali Ma asteptam sal vad imobilizat pe Morutan la cat sa scris
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu îl atacă din nou pe Gigi Becali și pe cei de la FCSB, care i-au acuzat pe ardeleni că au vrut să îl accidenteze pe Olimpiu Moruțan la meciul din Supercupa României.

Gigi Becali l-a acuzat în FANATIK pe Edi Iordănescu că le-ar fi transmis jucătorilor săi să joace mai dur în meciul din Supercupa României, după ce Ovidiu Hoban l-a accidentat pe Olimpiu Moruțan

ADVERTISEMENT

Cel mai bun pasator din Liga 1 a fost însă titular la meciul cu Academica Clinceni, decizie pe care Toni Petrea a explicat-o la finalul partidei.

Edi Iordănescu ironizează accidentarea lui Moruțan: „ Nu avem criminali în serie. S-a dovedit că n-a fost nimic grav”

Edi Iordănescu a fost extrem de deranjat de declarația lui Gigi Becali din FANATIK conform căreia Ovidiu Hoban l-a accidentat intenționat pe Olimpiu Moruțan și s-ar fi lăudat în vestiar cu asta: „Am văzut o dramă în spațiul public în ultima perioadă, mai, mai că m-am speriat că s-a întâmplat ceva cu adevărat. Mă așteptam să-l văd imobilizat pe Moruțan la cât s-a scris”, a declarat antrenorul clujenilor la conferința de presă dinaintea partidei cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu și-a continuat discursul în aceeași notă și consideră că în spațiul public există un curent anti-CFR Cluj și a subliniat faptul că nu și-ar pune niciodată fotbaliștii să îi scoată din joc pe adversari.

„Dacă a fost pe teren și nu la Băile Felix la recuperare, înseamnă că n-a pățit nimic. Au fost exagerări, o tentă. Văd răutate la adresa CFR-ului. N-am pus niciodată jucătorii să lovească, n-o s-o fac. Nu în detrimentul altor jucători”, a mai spus Iordănescu Jr.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu îi bate obrazul lui Gigi Becali: „Cred că merităm mai mult respect!”

Edi Iordănescu e de părere că atât el cât și jucătorii săi sunt atacați constant și are un mesaj clar pentru patronul FCSB, Gigi Becali, dar și pentru ceilalți oameni din fotbal: „Mi-au fost atacați jucătorii, am fost atacat și eu, cred că merităm mai mult respect. Nu avem criminali în serie aici. S-a dovedit că n-a fost nimic grav, doar o exagerare dusă la extrem”.

Olimpiu Moruțan a fost integralist în meciul cu Clinceni, iar Toni Petrea a explicat titularizarea jucătorului: „Am avut discuții cu Moruțan, a urmat programul de pregătire, mi-a spus că e 100% apt și sper să fie așa. Mai sunt nouă meciuri din play-off, fiecare joc și punct e important, noi plecăm cu premiza de a câștiga jocul”, a spus antrenorul lui FCSB.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a acuzat pe Edi Iordănescu și pe jucătorii CFR-ului că au vrut să îi accidenteze pe fotbaliștii FCSB-ului la meciul direct: „Intră cu genunchiul în spate, ne calcă pe glezne, avem 2-3 penalty-uri în fiecare meci. Probabil că le-a zis Edi să joace mai dur, nu ştiu, dar nu cred că fac ei de capul lor”. Conform gsp.ro, Ovidiu Hoban s-ar fi lăudat în vestiar că l-a scos din joc pentru o lună de zile pe Olimpiu Moruțan.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 1,62 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT