ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Edi Iordănescu, săgeţi către FCSB şi Gigi Becali: “Mă aşteptam să-l văd imobilizat pe Moruţan la cât s-a scris”

Autor: Bogdan Ciutacu | 23.04.2021 | 19:12
Edi Iordănescu, săgeţi către FCSB şi Gigi Becali:
Edi Iordănescu, săgeţi către FCSB şi Gigi Becali: "Mă aşteptam să-l văd imobilizat pe Moruţan la cât s-a scris"

Edi Iordănescu îl atacă din nou pe Gigi Becali și pe cei de la FCSB, care i-au acuzat pe ardeleni că au vrut să îl accidenteze pe Olimpiu Moruțan la meciul din Supercupa României.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a acuzat în FANATIK pe Edi Iordănescu că le-ar fi transmis jucătorilor săi să joace mai dur în meciul din Supercupa României, după ce Ovidiu Hoban l-a accidentat pe Olimpiu Moruțan

Cel mai bun pasator din Liga 1 a fost însă titular la meciul cu Academica Clinceni, decizie pe care Toni Petrea a explicat-o la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu ironizează accidentarea lui Moruțan: „ Nu avem criminali în serie. S-a dovedit că n-a fost nimic grav”

Edi Iordănescu a fost extrem de deranjat de declarația lui Gigi Becali din FANATIK conform căreia Ovidiu Hoban l-a accidentat intenționat pe Olimpiu Moruțan și s-ar fi lăudat în vestiar cu asta: „Am văzut o dramă în spațiul public în ultima perioadă, mai, mai că m-am speriat că s-a întâmplat ceva cu adevărat. Mă așteptam să-l văd imobilizat pe Moruțan la cât s-a scris”, a declarat antrenorul clujenilor la conferința de presă dinaintea partidei cu Universitatea Craiova.

Edi Iordănescu și-a continuat discursul în aceeași notă și consideră că în spațiul public există un curent anti-CFR Cluj și a subliniat faptul că nu și-ar pune niciodată fotbaliștii să îi scoată din joc pe adversari.

ADVERTISEMENT

„Dacă a fost pe teren și nu la Băile Felix la recuperare, înseamnă că n-a pățit nimic. Au fost exagerări, o tentă. Văd răutate la adresa CFR-ului. N-am pus niciodată jucătorii să lovească, n-o s-o fac. Nu în detrimentul altor jucători”, a mai spus Iordănescu Jr.

Edi Iordănescu îi bate obrazul lui Gigi Becali: „Cred că merităm mai mult respect!”

Edi Iordănescu e de părere că atât el cât și jucătorii săi sunt atacați constant și are un mesaj clar pentru patronul FCSB, Gigi Becali, dar și pentru ceilalți oameni din fotbal: „Mi-au fost atacați jucătorii, am fost atacat și eu, cred că merităm mai mult respect. Nu avem criminali în serie aici. S-a dovedit că n-a fost nimic grav, doar o exagerare dusă la extrem”.

ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan a fost integralist în meciul cu Clinceni, iar Toni Petrea a explicat titularizarea jucătorului: „Am avut discuții cu Moruțan, a urmat programul de pregătire, mi-a spus că e 100% apt și sper să fie așa. Mai sunt nouă meciuri din play-off, fiecare joc și punct e important, noi plecăm cu premiza de a câștiga jocul”, a spus antrenorul lui FCSB.

Gigi Becali l-a acuzat pe Edi Iordănescu și pe jucătorii CFR-ului că au vrut să îi accidenteze pe fotbaliștii FCSB-ului la meciul direct: „Intră cu genunchiul în spate, ne calcă pe glezne, avem 2-3 penalty-uri în fiecare meci. Probabil că le-a zis Edi să joace mai dur, nu ştiu, dar nu cred că fac ei de capul lor”. Conform gsp.ro, Ovidiu Hoban s-ar fi lăudat în vestiar că l-a scos din joc pentru o lună de zile pe Olimpiu Moruțan.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 1,62 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!