Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Edi Iordănescu, schimbare radicală de atitudine! Ce s-a întâmplat la antrenamentul oficial înainte de România – Ucraina de la EURO 2024. Exclusiv

Edi Iordănescu a fost all-in la antrenamentul oficial al naționalei României dinaintea duelului cu Ucraina, în prima etapă din Grupa E de la EURO 2024.
Edi Iordanescu schimbare radicala de atitudine Ce sa intamplat la antrenamentul oficial inainte de Romania  Ucraina de la EURO 2024 Exclusiv
Edi Iordănescu a fost implicat la maximum la antrenamentul oficial al naționalei României înainte de meciul cu Ucraina de la EURO 2024. Foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a fost implicat la maximum la antrenamentul oficial susținut de naționala României înainte de confruntarea cu Ucraina, în prima etapă din Grupa E de la EURO 2024. Duelul de pe Allianz Arena din Munchen este programat luni, 17 iunie, ora 16:00.

Edi Iordănescu, schimbare radicală de atitudine! Ce s-a întâmplat la antrenamentul oficial înainte de România – Ucraina de la EURO 2024

România pregătește temeinic debutul la EURO 2024, primul turneu final european al „tricolorilor” după o perioadă de pauză de 8 ani. Atât naționala României, cât și cea a Ucrainei au susținut duminică, 16 iunie, antrenamentul oficial premergător meciului direct de pe Allianz Arena, din Munchen.

ADVERTISEMENT

FANATIK a fost prezent la ședința de pregătire a „tricolorilor”. Atitudinea lui Edi Iordănescu a fost cea care a ieșit în evidență. Selecționerul naționalei României s-a implicat mai mult decât oricând în exercițiile fotbaliștilor.

Iordănescu Jr. a participat direct la antrenamentul „tricolorilor” și nu a mai delegat din responsabilități membrilor staff-ului, așa cum obișnuia să procedeze la ședințele de pregătire anterioare. Fiul lui Anghel Iordănescu trage cu dinții și plănuiește totul la virgulă pentru ca România să facă o figură frumoasă la turneul final.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, all-in la ultimul antrenament al României, înainte de meciul cu Ucraina de la EURO 2024

Edi Iordănescu și-a menținut atitudinea pe toată durata ședinței de pregătire oficială. Sesiunea de antrenament a fost deschisă pentru presă în primele 15 minute. Selecționerul a strigat la jucători, a comandat exerciții, fiind permanent în mijlocul poveștii.

Tehnicianul care duminică, 16 iunie, a împlinit vârsta de 46 de ani a încercat să-i motiveze pe fotbaliști înaintea unui debut extrem de complicat, contra naționalei Ucrainei. Naționala lui Serghei Rebrov se află a patra participare consecutivă la turneul final european.

ADVERTISEMENT

Presa din România i-a făcut o surpriză plăcută selecționerului la conferința de presă. Jurnaliștii români au încercat să detensioneze atmosfera cu o zi înainte de meci și i-au cântat „La mulți ani”  lui Edi Iordănescu.

Glenn Nyberg va arbitra România – Ucraina la EURO 2024

România – Ucraina, luni, 17 iunie, ora 16:00, în prima etapă a Grupei E de la EURO 2024, va fi arbitrată de către suedezul Glenn Nyberg. „Centralul” va fi ajutat de la linii de conaționalii Mahbod Beigi și Andreas Söderqvist.

ADVERTISEMENT

În camera VAR au fost delegați olandezii Rob Dieperink și Pol van Boekel, dar și francezul Jérôme Brisard. Norvegianul Espen Eskås a fost desemnat de UEFA ca fiind al patrulea oficial. Duelul România – Ucraina va putea fi urmărit în direct la Pro TV, dar și pe FANATIK.RO.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la EURO 2024.

ADVERTISEMENT
1,98 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la România - Ucraina
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice,...
Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice, cu ploi torențiale și grindină
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink