Edi Iordănescu se teme. “Suntem cu sabia deasupra capului!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
07/02/2018, 11:29
Edi Iordănescu se teme. “Suntem cu sabia deasupra capului!”

Edi Iordănescu a vorbit despre lupta pentru playoff-ul Ligii 1 Betano, iar antrenorul Astrei susţine că echipa sa are un program dificil şi că giurgiuvenii vor evolua “cu sabia deasupra capului” în următoarele meciuri.

Mai mult, Edi Iordănescu consideră că Gaz Metan Mediaş şi CSM Politehnica Iaşi vor pune probleme echipelor care sunt pe primele şase locuri din clasamentul Ligii 1 Betano în următoarele etape din sezonul regulat.

Ce zice Edi Iordănescu despre lupta pentru playoff

“Noi, împreună cu Dinamo, avem cel mai dificil program, mai ales că ne vom şi întâlni în ultima etapă. Noi avem avantajul unor puncte în plus, dar vom vedea ce va fi. Câteva echipe au mişcat interesant pe piaţa transferurilor în această iarnă. Îmi place ce văd la Mediaş, la Iaşi, echipe care vor pune probleme în următoarele etape.

Noi nu vom avea un meci uşor cu Gaz Metan, FCSB a câştigat cu emoţii acolo. Practic, noi suntem cu sabia deasupra capului. Mă bucur că am ajuns să trăim aceste emoţii pozitive. Sper să nu facem vreo surpriză acasă cu Gaz Metan, că apoi mergem la CFR, apoi vine Dinamo. Deci, victoria cu Mediaş e extrem de importantă”, a spus Edi Iordănescu, la Radio Sport Total FM.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.