Sport

Edi Iordănescu a confirmat FANATIK după întâlnirea cu Răzvan Burleanu: „Sunt şanse mari să fiu noul selecţioner!”. Update exclusiv

Edi Iordănescu a ajuns la un acord cu Răzvan Burleanu privind preluarea echipei naționale. FANATIK vă dezvăluie cele mai importante clauze ale contractului și ce salariu va avea noul selecționer.
22.01.2022 | 19:50
Edi Iordanescu a confirmat FANATIK dupa intalnirea cu Razvan Burleanu Sunt sanse mari sa fiu noul selectioner Update exclusiv
Răzvan Burleanu şi Edi Iordănescu. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
22-01-2022
17:51

Edi Iordănescu a încheiat negocierile: "Sunt şanse mari să fiu noul selecţioner!"

Edi Iordănescu a ieşit de la negocierile cu Răzvan Burleanu şi anunţă că sunt şanse mari să fie noul selecţioner. Este foarte posibil ca prezentarea oficială să aibă loc marţi: „Din păcate nu pot să vă spun ceva concret. Sunt perspective foarte importante. Sunt șanse foarte mari să fiu selecționerul României. Deocamdată să se oficializeze, apoi pot să spun. Poziția federației contează cel mai mult, că e cea care contează. Doamne ajută să ne calificăm la Euro! Să se materializeze totul, apoi vorbim”, a spus Edi Iordănescu.

Mihai Stoichiţă a spus că negocierile sunt ca şi finalizate cu Edi Iordănescu şi că noul selecţioner va fi anunţat marţi, când ar trebui să fie parafat şi noul contract: “În principiu, s-au pus la punct toate treburile. Urmează marţi să fie pus acordul final.

Nu pot să vă spun de ce a durat atât de mult. Vor fi limpezi când contractul va fi semnat şi ştampilat. Doar lucrurile astea le am? Să stau în discuţii şi negocieri. Din 27 noiembrie a început, de la prima întâlnire cu Gică Hagi.

O să vedem marţi. Eu zic că atunci se va finaliza. Loţi probabil că va organiza o conferinţă de presă în care va explica ce s-a întâmplat. Preşedintele a fost în contact cu toţi. Clauzele din contract l-au nemulţumit pe domnul Boloni, probabil. Obiectivele sunt cele pe care le ştiţi. În caz de calificare cred că se va prelungi automat”, a spus Stoichiţă.

 

22-01-2022
15:31

Edi Iordănescu se întâlneşte cu Răzvan Burleanu!

FANATIK a aflat că Edi Iordănescu se va întâlni sâmbătă cu Răzvan Burleanu pentru a discuţiile finale privind preluarea echipei naţionale. Cele două părţi au ajuns la un acord, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, iar decizia lui Răzvan Burleanu va fi oficializată după ce va primi girul Comitetului Executiv al FRF, o formalitate. 

Edi Iordănescu și Răzvan Burleanu au ajuns la un acord privind preluarea echipei naționale, informație publicată în exclusivitate de FANATIK. Un anunț oficial în acest sens este așteptat în următoarele zile.

FANATIK vă prezintă clauzele contractului lui Edi Iordănescu la echipa națională!

FANATIK vă prezintă cele mai importante clauze din contractul lui Edi Iordănescu și FRF, ce salariu va avea noul selecționer și cum i se poate rezilia automat contractul după doar câteva luni.

ADVERTISEMENT

Faimoasa clauză privind locul ocupat în Liga Națiunilor a creat multe valuri în spațiul public, mai ales după ce Ladislau Boloni a întârziat să dea un răspuns. FANATIK a aflat că Burleanu și Edi Iordănescu au ajuns la un acord și în ceea ce privește celebra clauză.

Dacă România încheie pe primele două locuri în grupa de Liga Națiunilor, contractul merge mai departe!

Astfel, dacă România va ocupa unul din primele două locuri din grupa de Liga Națiunilor, contractul se prelungește automat și pentru preliminariile pentru Euro 2024. În cazul în care “tricolorii” încheie pe locul 3, Federația poate să îl dea afară unilateral pe Iordănescu fără să îi achite vreo clauză de reziliere.

ADVERTISEMENT

În scenariul în care România încheie ultima în grupa de Liga Națiunilor din care mai fac parte Bosnia Herțegovina, Finlanda și Muntengru, contractul cu Edi Iordănescu se reziliază automat.

Edi Iordănescu a cerut 15.000 de euro, Burleanu i-a dat mai mult: „Nu poți să iei mai puțin decât Mirel Rădoi”

Edi Iordănescu va avea un salariu lunar de 20.000 de euro. Din informațiile noastre, tehnicianul a solicitat 15.000 de euro spunând că “este cea mai mare onoare și oportunitate să antrenezi naționala țării tale”.

ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu a intervenit și a insistat ca tehnicianul să ia 20.000 de euro lunar, motivând că “nu poți să iei mai puțin decât Mirel Rădoi”.

Contractul lui Edi Iordănescu are 43 de pagini, ca și vârsta antrenorului!

Un fapt inedit, contractul lui Edi Iordănescu are fix 43 de pagini, vârsta pe care o are tehnicianul. Ca o coincidență, în momentul în care tatăl său, Anghel Iordănescu, a preluat pentru prima dată echipa națională, în toamna anului 1993, avea tot 43 de ani.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu și Răzvan Burleanu negociază direct la telefon ultimele detalii ale contractului. Din informațiile FANATIK, până în acest moment au ajuns la un acord privind toate articolele și clauzele din angajament.

Avocații lui Edi Iordănescu și-au dat “ok-ul” pe contract!

Răzvan Burleanu se află în aceste zile la Cheile Grădiștei, iar cel mai probabil luni sau marți Edi Iordănescu va fi anunțat oficial ca selecționer al României.

FANATIK a aflat că joi dimineața avocații lui Edi Iordănescu și-au dat “ok-ul” pe toate clauzele din document. Actele se află acum la avocații celor de la FRF, după ce Edi a anunțat că este de acord cu tot contractul.

Astfel, este doar o chestiune de zile până când Edi Iordănescu va prelua în mod oficial ștafeta de la Mirel Rădoi. Contractul se întinde pe o durată de doi ani, obiectivul fiind calificarea la Campionatul European din 2024.

  • 43 de ani are Edi Iordănescu
  • 20.000 de euro lunar va încasa Iordănescu la națională
ADVERTISEMENT