Sport

Edi Iordănescu, semnal de alarmă înainte de Kosovo – România: “Trebuie să suferim dacă va fi cazul”

Edi Iordănescu a prefaţat meciul Kosovo - România, care se va disputa vineri, de la ora 21:45, în preliminariile EURO 2024.
15.06.2023 | 18:20
Edi Iordanescu semnal de alarma inainte de Kosovo  Romania Trebuie sa suferim daca va fi cazul
Ce a spus Edi Iordănescu înainte de Kosovo - România
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului Kosovo – România, al treilea meci al tricolorilor din preliminariile EURO 2024. Partida este programată să se dispute vineri, de la ora 21:45, la Priştina.

Ce a spus Edi Iordănescu înainte de Kosovo – România

La conferinţa de presă de dinaintea meciului Kosovo – România, Edi Iordănescu le-a făcut o scurtă analiză adversarilor, despre care a spus că formează un grup puternic, cu jucători care vin din campioantele de top ale Europei.

ADVERTISEMENT

“Aş vrea să le mulţumesc anticipat suporterilor care vor fi alături de noi la acest meci. Am venit conştienţi că vom avea un test dificil, împotriva unui adversar care este candidat la calificare. Campania este la început, suntem foarte conştienţi că, în ciuda începutului nostru bun, nu avem niciun fel de garanţie pentru un rezultat pozitiv.

Trebuie să muncim, chiar să suferim dacă va fi cazul. Sper să atragem rezultatul pozitiv. Avem în faţă un adversar valoros şi motivat. Este un adversar cu jucători în campionatele de top, cu multă calitate individuală. Aceste lucruri ne pun în gardă.

ADVERTISEMENT

Am văzut multe meciuri ale naţionalei Kosovo, am urmărit şi jucătorii lor. E o echipă care acceptă lupta. Terenul nu este un atu. Dacă vrem la EURO, trebuie să depăşim orice obstacol. Trebuie să răspundem cu forţă la forţă şi cu luptă la luptă. Orice punct poate să fie un pas pentru îndelinirea obiectivului”, a declarat Edi Iordănescu.

Ce dezavantaj are naţionala României pentru meciul cu Kosovo

Edi Iordănescu a explicat ce dezavantaj ar putea să aibă naţionala României pentru meciul cu Kosovo. Selecţionerul tricolorilor a insistat pe faptul că jucătorii de sub comanda sa au terminat mai repede decât adversarii sezonul la cluburi.

ADVERTISEMENT

“M-am bucurat că am avut jucătorii mai mult decât în mod obișnuit. Am avut și un dezavantaj. Unii dintre ei au terminat campionatul de mai bine de o lună, Advesarii au terminat mai târziu, în La Liga sau Serie A”, a explicat Edi Iordănescu.

Încredere totală în cei trei portari convocaţi

Fără Ionuţ Radu şi Florin Niţă, ambii accidentaţi înaintea dublei cu Kosovo şi Elveţia, Edi Iordănescu i-a chemat la lot pe Ştefan Târnovanu, Horaţiu Moldovan şi Marian Aioani. Chiar dacă cei trei portari sunt lipsiţi de experienţă, selecţionerul este sigur că toţi sunt capabili să facă un meci mare.

ADVERTISEMENT

“Am încredere în toţi trei, sunt portari valoroşi, care au confirmat. Indiferent de alegerea pe care o vom face, cel care va fi între buturi va face un joc bun pentru România”.

Ce a spus Edi Iordănescu despre Ianis Hagi

Pe finalul conferinţei de presă, Edi Iordănescu a fost întrebat despre situaţia lui Ianis Hagi, jucător revenit la naţională după o pauză de un an şi jumătate. Selecţionerul a susţinut că jucătorul lui Rangers s-a intregrat perfect în procesul de pregătire.

“Este de o perioadă bună alături de noi. Salut revenirea lui. Din păcate, ne lipsesc anumiți jucători, cu probleme medicale. Dar trebuie să adunăm puncte, nu mai este timp de alibiuri, doar pentru fapte. Ianis a venit bine, așa cum au venit mulți.

S-a integrat bine în procesul de pregătire. El a venit cu o dorință suplimentară. El este mult mai bine decât în martie, în septembrie va fi și mai bine. Are nevoie de susținere. O are din partea noastră! Am convingerea că își poate atinge și depăși forma bună”, a conchis Edi Iordănescu.


  • 2,32 este COTA EXCLUSIVĂ CASA PARIURILOR pentru pronosticul „2 solist” la meciul Kosovo – România

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Vremea 15 iulie - 12 august 2024. Urmează cel mai lung val de...
Vremea 15 iulie - 12 august 2024. Urmează cel mai lung val de căldură din istorie. Vom resimți temperaturi de peste 45 de grade
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
GEST ȘOCANT făcut de BIDEN la SUMMITUL NATO!
GEST ȘOCANT făcut de BIDEN la SUMMITUL NATO!
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
Un elvețian ar putea primi 5 milioane de euro după ce a alunecat...
Un elvețian ar putea primi 5 milioane de euro după ce a alunecat într-o baltă de lichior în aeroportul Heathrow
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului....
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului. Un actor iubit de o țară întreagă s-a stins la doar 46 de ani!
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici