Edi Iordănescu, sfaturi pentru Dan Petrescu. Cum să îl folosească pe Ioniţă

Eduard Popa   
in Fotbal intern
31/03/2018, 16:34
Edi Iordănescu, sfaturi pentru Dan Petrescu. Cum să îl folosească pe Ioniţă

Ioniţă a avut o primă parte de sezon foarte bună în Liga 1 pentru cei de la Astra Giurgiu. Mijlocaşul ofensiv a reuşit să îi ducă pe giurgiuveni în cursa pentru play-off, mai apoi fiind vândut în iarnă la CFR Cluj, după o adevărată telenovelă.

 

CFR se află în continuare pe primul loc în Liga 1, dar impactul fostului astral asupra jocului echipei lui Dan Petrescu întârzie să apară. Ioniţă nu a jucat decât 190 de minute în 5 partide pentru CFR, reuşind o pasă de gol şi un gol cu Juventus Bucureşti. Mai mult, în play-off a evoluat numai un minut. 

Edi Iordănescu: „Ioniţă trebuie să se simtă susţinut”

Fostul său antrenor de la Astra Giurgiu, Edi Iordănescu, i-a oferit o serie de sfaturi lui Dan Petrescu cu privire la cum ar putea gestiona relaţia cu Ioniţă: “Am lucrat o perioadă bună cu el, o perioadă care a fost fastă pentru el, pentru că a fost cu siguranţă cea mai bună perioadă a lui. Nu întâmplător a făcut acest pas către un club care în momentul de faţă îşi permite să-i ofere condiţii mai bune, obeictive mult mai importante. Pot să spun că Alex are un caracter extraordinar, este un jucător cu un extrem de mult potenţial, care a confirmat deja anumite lucruri. Nu cred că şi-a atins plafonul. Este un jucător care are nevoie să se simtă susţinut, să simtă că este important. Dacă ştie că poate fi decisiv pentru echipa lui, atunci dă foarte mult”, a spus Edi Iordănescu, în conferinţa de presă dinaintea partidei cu Viitorul.

Închide ×