Fotbal international

Edi Iordănescu și-a ales favoritele la câștigarea Cupei Mondiale: ”Ne-au oferit prea multe momente deosebite”

Edi Iordănescu pregătește campania pentru Euro 2024, dar este atent și la Cupa Mondială, acolo unde și-a ales favoritele din cele 8 echipe ajunse în sferturi.
07.12.2022 | 12:50
Edi Iordanescu sia ales favoritele la castigarea Cupei Mondiale Neau oferit prea multe momente deosebite
Edi Iordănescu pregătește campania pentru Euro 2024, dar este atent și la Cupa Mondială, acolo unde și-a ales favoritele din cele 8 echipe ajunse în sferturi. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Selecționerul României a fost prezent în Qatar pentru a urmări reprezentativa Elveției, iar la întoarcerea în țară a făcut o scurtă analiză a adversarei ”tricolorilor” din preliminarii.

Care sunt favoritele lui Edi Iordănescu la Cupa Mondială

După încheierea optimilor de finală de la Cupa Mondială, Edi Iordănescu și-a ales favoritele pentru câștigarea marelui trofeu, iar primele pe listă sunt Anglia și Brazilia, această din urmă pentru jocul spectaculos.

ADVERTISEMENT

Selecționerul României ar fi extrem de fericit și dacă unul dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, ambii aflați la ultimul Mondial, ar reuși să-și încununeze carierele cu cel mai important trofeu.

”Țin cu Anglia, ador fantezia brazilienilor, dar nu aș spune ‘nu’ nici pentru Messi sau Ronaldo, să câștige acest Mondial. Amândoi sunt la ultima experiență la un Campionat Mondial și o să înțelegem după ce se opresc din activitate ce au reprezentat cu adevărat!!

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, pare că ambii au înțeles că sunt pe final de carieră, dar doar unul reușește să accepte asta. Ne-au oferit prea multe momente deosebite celor care iubim fotbalul și pentru asta măcar unul ar putea să ridice trofeul. După ei urmează… Mbappe!!”, a scris Iordănescu jr. pe contul de Facebook.

Iordănescu jr. promite calificarea la Euro 2024

Postarea tehnicianului a fost comentată de suporterii echipei naționale și discuția a curs inevitabil către preliminariile Euro 2024. Un fan speră ca ”tricolorii” să reușească meciuri foarte bune împotriva Elveției, așa cum a făcut și Portugalia în optimile de finală din Qatar.

ADVERTISEMENT

”Daca Portugalia a dat 6 aseară, cred că și noi putem să le dăm 3-4 în 2 meciuri…”, a scris suporterul, iar Edi Iordănescu a întrebat pe un ton de glumă: ”Doar atât?” Însă, discuția dintre cei doi nu s-a oprit aici.

”Tare îmi doresc să facem 2 meciuri de senzație… Sper să fie 1-1 și 2-0 pe Arena Națională… La mai mare și doar de bine…”, a continuat fanul ”tricolorilor”, iar Iordănescu jr. i-a promis că naționala va obține calificarea: ”Doamne ajută. România o să fie la European”.

ADVERTISEMENT

Echipa națională a României a fost repartizată în Grupa I în preliminariile Euro 2024 și va întâlni formațiile din Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra. Echipele clasate pe primele două poziții se vor califica la turneul final.

ADVERTISEMENT