Fotbal intern

Edi Iordănescu și-a anunțat jucătorii că pleacă de la CFR Cluj: „Chiar și dacă luăm titlul!”

05.05.2021 | 11:00
Edi Iordanescu sia anuntat jucatorii ca pleaca de la CFR Cluj Chiar si daca luam titlul
ADVERTISEMENT

CFR Cluj este favorită la titlu în Liga 1 după 1-1 la Giurgiu contra celor de la FCSB. Totuși, prestația campionilor a fost sub așteptări în derby, ceea ce se pare că l-a făcut pe Edi Iordănescu să ia o decizie radicală.

Antrenorul liderului din Liga 1 ar fi convocat marți o ședință de urgență cu jucătorii. Le-a transmis că unii dintre ei nu au atitudinea potrivită și că este dezamăgit de multe lucruri din cadrul clubului.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Edward Iordănescu le-a spus jucătorilor că nu crede că poate schimba toate lucrurile care îl deranjează la club și că va pleca în vară, indiferent dacă ia campionatul sau nu.

Edi Iordănescu, mesaj dur pentru elevii săi. Reacţie surprinzătoare a fotbaliştilor de la CFR Cluj

“Nu mai sunteţi un singur grup şi pe prea mulţi dintre voi nu vă mai văd gata de sacrificiu pe teren. Parcă sunteţi cu capul în altă parte şi nu aveţi liniştea necesară. OK, vă înţeleg că oboseala este imensă, nimănui nu i-ar fi uşor, şi veniţi după performanţe care v-au consumat. Însă nu e în regulă o astfel de atitudine şi nu o accept. 

ADVERTISEMENT

În vară s-a terminat, pentru că dacă nu plec eu, trebuie să se schimbe prea multe. Obiceiuri, deprinderi, lucruri şi chiar persoane din jur sau din echipă. Aşa că mai bine plec eu că e mai simplu. Cu vorbărie multă şi jumătăţi de măsura eu nu merg înainte”, a fost mesajul lui Iordănescu jr. pentru jucători, conform Digi Sport.

Potrivit sursei citate, jucătorii nu au contestat deloc discursul antrenorului lor. Au recunoscut că trebuie să schimbe unele lucruri în atitudinea lor pentru returul din play-off.

ADVERTISEMENT

Jucătorii de la CFR Cluj s-au plâns că restanţele financiare le afectează concentrarea. Ardelenii joacă joi la Clinceni

Pe de altă parte, însă, jucătorii s-au văitat că încă nu a fost rezolvată problema restanţelor financiare. Salariile la echipă nu sunt plătite de aproximativ trei luni, iar acest lucru nu are cum să nu le afecteze concentrarea.

Cu doar cinci etape rămase de disputat în play-off, CFR Cluj este pe primul loc în Liga 1, cu 42 de puncte. FCSB este pe 2, cu 40 de puncte, iar Universitatea Craiova ocupă ultimul loc de pe podium, cu 37 de puncte.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj va juca în această etapă pe terenul celor de la Academica Clinceni. Partida este programată joi, de la ora 17:00. Miercuri, ora 19:00, este Sepsi – Universitatea Craiova, iar joi de la 19:45 se dispută ultimul joc din play-off, FC Botoşani – FCSB.

ADVERTISEMENT