Fotbal intern

Edi Iordănescu și-a anunțat plecarea de la Gaz Metan: “În vară închei”. Ce spune de posibilitatea de a lucra cu Gigi Becali. VIDEO

20.01.2020 | 22:21
Edi Iordanescu sia anuntat plecarea de la Gaz Metan In vara inchei Ce spune de posibilitatea de a lucra cu Gigi Becali VIDEO
ADVERTISEMENT

Antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, Edward Iordănescu, a susținut o conferință de presă în cantonamentul ardelenilor din Spania în care a abordat mai multe subiecte. Artizanul parcursului foarte bun al echipei din centrul țării în acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1 a recunoscut că în vară va pleca de la Mediaș. Iordănescu Jr. a vorbit și despre șansele de a antrena FCSB, Craiova sau CFR Cluj.

Edi Iordănescu și-a anunțat plecarea de la Gaz Metan Mediaș: “În vară închei”

Edi Iordănescu recunoaște că se află în ultimele luni la echipa de pe malul Târnavei Mari. Fiului fostului mare selecționer, Anghel Iordănescu, afirmă că pretențiile sale sunt mult mai mari decât un simplu loc de play-off.

ADVERTISEMENT

Gaz Metan Mediaș are șanse mari de a prinde top 6 la finalul sezonului în curs. Cu toate acestea, Iordănescu Jr. spune că el țintește mai sus și a lăsat să se înțeleagă că va prelua o echipă cu pretenții la titlu.

”În vară închid colaborarea oficial la Mediaș și o să vedem dacă sunt alte planuri. Sunt 3-4 echipe mari care se bat sus. La una am fost, am câștigat un trofeu. Cred că fără el nici nu simțeam că am fost acolo.

ADVERTISEMENT

Gepostet von Fanatik.ro am Montag, 20. Januar 2020

Nu depinde de mine dacă mai rămân la Mediaș. ci de clubul Gaz Metan și ce îmi va pune pe masă de anul viitor. Pentru mine nu va mai fi suficientă doar o prezență în play-off. După insolvență, factorii locali trebuie să se pună la masă și să găsească resurse pentru un alt obiectiv”, i-a avertizat Iordănescu pe ardeleni.

Edi Iordănescu, despre o posibilă preluare a FCSB, Craiova sau CFR Cluj 

În conferința de presă de luni, Edi Iordănescu a fost întrebat despre cele trei mari echipe din România care se luptă an de an pentru titlu. Antrenorul Gazului a avut un răspuns pentru fiecare.

ADVERTISEMENT

Greu spre imposibilă pare o venire a lui Iordănescu Jr. la FCSB, club unde condițiile și modul de a lucra nu i se potrivesc. ”Cu FCSB au fost mai multe discuții, dar nu știu dacă vom putea colabora, întrucât acolo sunt niște condiții și un mod de a lucra…”

Cu Craiova, Edi recunoaște că a avut discuții și în trecut, după ce a plecat de la Pandurii: ”La Craiova sunt condițiile necesare pentru a emite pretenții la titlu. Și când am plecat de la Pandurii am fost în discuții cu Craiova”

ADVERTISEMENT

Gepostet von Fanatik.ro am Montag, 20. Januar 2020

CFR Cluj este și acum un capitol mai sensibil pentru Edi Iordănescu. Tehnicianul de 41 de ani nu uită modul în care a fost tratat în Gruia. Acesta a dezvăluit că și la primul mandat aici a ezitat înainte să semneze.

”Nu am oferta de la CFR Cluj. Dacă voi avea, vom vorbi. Și atunci am ezitat să semnez cu CFR. Avem informații că nu e unitate la nivel de conducere, că sunt niște tabere.

S-a făcut performanță și existau niște bariere de trecut. Era o luptă pe trei fronturi. A fost perioada foarte scurtă. Am spus pas, apoi oferta a fost concretă și am acceptat. Regret că nu am putut să am continuitate. Momentul acela pe mine m-a întărit și mi-a dat curaj pentru viitor.”, a concluzionat antrenorul Gazului.

ADVERTISEMENT