Fotbal intern

Edi Iordănescu și-a anunțat plecarea de la Gaz Metan. “Mai am 6 luni de contract. Sper să las lucruri frumoase în urmă!”

07.12.2019 | 09:19
Edi Iordanescu sia anuntat plecarea de la Gaz Metan Mai am 6 luni de contract Sper sa las lucruri frumoase in urma
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a vorbit la finalul meciului pierdut de Gaz Metan Mediaș în fața celor de la FCSB , scor 0-2, pe Arena Națională, în etapa 19 din Casa Pariurilor Liga 1, iar antrenorul în vârstă de 41 de ani și-a anunțat plecarea de la formația din Mediaș.

Edi Iordănescu și-a anunțat plecarea de la Gaz Metan

Fiul lui Anghel Iordănescu mai are șase luni de contract cu Gaz Metan Mediaș și a lăsat să se înțeleagă că nu va mai continua la formația care ocupă locul 6 în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1. Acesra a anunțat că își va duce la final înțelegerea și că vrea să lase în urmă lucruri frumoase.

ADVERTISEMENT

Singura șansă ca Edi Iordănescu să decidă să rămână la Gaz Metan este ca formația din Mediaș să iasă din insolvență și să i se ofere un buget mai mare de salarii pentru a putea aduce la echipă jucători de valoare alături de care să se lupte în play-off.

“Eu îmi doresc să putem să ridicăm plafonul, dacă se va putea bine, dacă nu, ce pot să fac? Mai am şase luni de contract din primăvară şi îmi doresc foarte mult să îl duc la capăt.

ADVERTISEMENT

E munca mea de un an jumătate şi sper să las din urmă lucruri frumoase şi echipa să perfomeze din sezonul următor”, a declarat Edi Iordănescu la finalul meciului pierdut de Gaz Metan Mediaș pe terenul FCSB-ului.

Edi Iordănescu a fost dorit de Gigi Becali la FCSB

Edi Iordănescu a ajuns pe banca formației Gaz Metan Medial pe 7 ianuarie 2019 și mai are contract cu medieșenii până la finalul sezonului 2019 – 2020 din Casa Pariurilor Liga 1. În trecut, antrenorul în vârstă de 41 de ani a fost dorit de Gigi Becali la FCSB, dar acesta a ales să rămână la Mediaș.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a făcut primul pas în antrenorat la FCSB, acolo unde a fost antrenor interimar două meciuri, în perioada 20 – 28 septembrie 2018. Apoi a fost antrenor secund la  formația roș-albastră și la FC Vaslui (perioada iulie 2012 – septembrie 2012.

Prima echipă la care a fost principal a fost Fortuna Brazi, iar apoi a mai pregătit echipe precum FCM Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, Astra Giurgiu și CFR Cluj. ȚSKA Sofia a fost prima formație din străinătate antrenată de Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Gaz Metan poate pica pe loc de play-out

Gaz Metan Mediaș se află pe locul 6 în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1 după meciul cu FCSB, cu 30 de puncte, dar echipa lui Edi Iordănescu poate pica pe locurile de play-out dacă Dinamo București se impune în fața celor de la Hermannstadt azi, de la ora 20.30, în etapa 20.

ADVERTISEMENT