Sport

Edi Iordănescu și-a fixat un obiectiv îndrăzneț la FCSB: ”Atunci, bucuria este cu atât mai mare”

FCSB a obținut prima victorie cu Edi Iordănescu pe banca tehnică în derby-ul cu Dinamo, iar antrenorul și-a stabilit un nou obiectiv.
16.09.2021 | 11:31
Edi Iordanescu sia fixat un obiectiv indraznet la FCSB Atunci bucuria este cu atat mai mare
ADVERTISEMENT

După 1-1 cu Sepsi și 1-4 cu CFR Cluj, vicecampioana României a umilit-o pe marea rivală Dinamo, scor 6-0, și și-a recăpătat încrederea.

La finalul întâlnirii de pe Arena Națională, tehnicianul vicecampioanei României și-a lăudat jucătorii, dar a vorbit și despre un adversar aflat într-o situație extrem de dificilă.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, obiectiv îndrăzneț la FCSB

Pentru FCSB urmează un meci extrem de dificil în deplasare cu FC U Craiova, dar Edi Iordănescu și-a stabilit un nou obiectiv și își dorește ca formația sa să practice un joc ofensiv și să marcheze multe goluri.

”Îmi doresc o echipă ofensivă, care să atace, îmi doresc să marcăm multe goluri, dar înainte de toate vreau echilibru. Rezultatele sunt cele care contează, iar dacă vin pe un fond bun de joc, atunci, bucuria este cu atât mai mare.

ADVERTISEMENT

Este foarte mult de muncă și nu ne permitem niciun pas greșit. Rezultatele contează pentru că avem mult de recuperat”, a declarat Iordănescu jr. pentru as.ro.

Oltenii, pregătiți de meciul cu FCSB

Roș-albaștrii au stabilit un nou record în “Derby de România”: cea mai mare diferență de scor din istoria celui mai tare meci din Liga 1, dar Edi Iordănescu își dorește ca jucătorii săi să treacă peste acest joc și să fie concentrați la ce urmnează.

ADVERTISEMENT

Partida FC U Craiova – FCSB, din etapa a 9-a a Ligii 1, se va disputa sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 20:00, iar patronul oltenilor, Adrian Mititelu jr. a anunțat că pe arena Ion Oblemenco va fi o atmosferă incendiară.

”Așteptăm 15.000 de spectatori la meciul cu FCSB. Ținând cont de ultimele transferuri și venirea lui Edi Iordănescu, FCSB este mai puternică. În plus au un moral excelent după această victorie din derby”, a spus Mititelu jr.

ADVERTISEMENT

Budescu, șanse minime să joace la Craiova

Managerul general Mihai Stoica a afirmat că se teme de meciul cu FC U Craiova 1948, așa că a încercat să îi mobilezeze pe jucători cu un invitat surpriză. Luptătorul Sorin Căliniuc le-a făcut o vizită jucătorilor lui Edi Iordănescu în timpul antrenamentelor de la Berceni premergătoare plecării spre Craiova.

Oficialul FCSB a precizat că mijlocașul Constantin Budescu are șanse minime să evolueze în partida cu FC U Craiova, acesta fiind în continuare incert după ce a fost mușcat de un păianjen în timpul unui antrenament, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

MM Stoica este de părere că Budescu nu mai are surplus de kilograme ci arată bine din punct de vedere fizic, dar consideră că acesta a venit destul de târziu la echipă, la fel ca și Cluadiu Keșeru și Valentin Gheorghe, iar acest lucru reprezintă un dezavantaj.


  • (P) Cota BETANO pentru FCU Craiova – FCSB: 1,37 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT