Sport

Edi Iordănescu recunoaște sprijinul politic: „S-au făcut presiuni să mă întorc la CFR Cluj!”

Edi Iordănescu a recunoscut sprijinul politic din fotbal, recunoscând că s-au făcut presiuni pentru a se întoarce la CFR Cluj, formație alături de care a luat campionatul în al doilea mandat.
13.01.2022 | 21:00
Edi Iordanescu recunoaste sprijinul politic Sau facut presiuni sa ma intorc la CFR Cluj
Edi Iordănescu recunoaște sprijinul politic. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tehnicianul a specificat că nu va dori niciodată să apeleze la sprijin politic în cariera de antrenor, explicând că a refuzat o propunere chiar în perioada în care o antrena pe Gaz Metan Mediaș.

Edi Iordănescu a vorbit și despre lupta la titlu în Casa Pariurilor Liga 1, unde nu o vede încă pe CFR Cluj câștigătoare, deși are un avans mare în fața rivalilor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu recunoaște sprijinul politic

Edi Iordănescu recunoaște sprijinul politic din fotbal, amintind de o implicare în perioada pe care a avut-o la CFR Cluj: „E adevărat că a fost o intervenție politică la CFR Cluj, dar în sens invers.

Dacă ar fi fost acea intervenție de care vorbeam, nu aș fi fost dat afară la primul mandat al meu la CFR Cluj. Nu pot să dezvălui numele celor implicați”.

ADVERTISEMENT

„Chiar dacă nu mă afectau din punct de vedere emoțional, rămâneau acolo, ca niște răni neînchise. S-au făcut presiuni să mă întorc la CFR Cluj și când eram la Gaz Metan Mediaș, dar nu am acceptat

Niciodată cât voi fi în meseria asta, nu voi apela la suport extern. Prima dată am fost îndepărtat și dacă aș fi apelat la un suport extern, aș fi rămas.

ADVERTISEMENT

A doua oară, tatăl meu a fost abordat și prin el s-a ajuns la mine”, a mai spus Edi Iordănescu, la TV DigiSport.

„FCSB încă are șanse la titlu!”

Edi Iordănescu a continuat și a spus că FCSB încă are șanse la titlu, deși va fi nevoită să aibă un parcurs fără greșeli, pentru a recupera distanța față de CFR Cluj:

ADVERTISEMENT

„FCSB are șanse pentru a reveni în lupta la titlu, eu nu aș fi sigur încă de o câștigătoare, pentru că FCSB are jucători cu multe calități, care sunt în stare de o revenire”.

„Totuși, va fi dificil pentru că avansul CFR-ului este mare, dar nu este nimic imposibil”, a mai spus Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT