Sport

Edi Iordănescu sună adunarea! Mesaj pentru suporteri înainte de FCSB – Sepsi

Tehnicianul vicecampioanei mizează pe o prezență masivă a fanilor în tribunele Arenei Naționale, la meciul cu Sepsi. Și MM Stoica le-a transmis un mesaj special.
22.08.2021 | 14:13
Edi Iordanescu suna adunarea Mesaj pentru suporteri inainte de FCSB  Sepsi
ADVERTISEMENT

Proaspăt instalat în funcția de antrenor principal al FCSB-ului, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK pe 18 august, Edi Iordănescu le-a transmis suporterilor că îi așteaptă în număr cât mai mare la meciul cu Sepsi. Acesta este programat luni, 23 august, de la ora 21:30, pe Arena Națională.

Biletele pot fi achiziționate duminică (n.r. între orele11:00 – 19:00) și luni (11:00 – 21:30), la prețuri cuprinse între 10 și 100 de lei. Conform protocolului medical, accesul este permis doar persoanelor vaccinate anti COVID-19 și care fie pot face dovada trecerii prin boală în ultimele 180 zile, fie efectuează un test PCR/rapid.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, mesaj pentru suporteri înainte de FCSB – Sepsi

Mâine eu voi fi pe Arena Națională! Voi?”, le-a transmis Edi Iordănescu fanilor cu 24 de ore înaintea debutului pe banca tehnică a grupării roș-albastre. Și nu a fost singurul, pentru că Mihai Stoica a ținut să-i urmeze imediat exemplul.

A ne uni este un început, a rămâne împreună este un progres și a lucra împreună este un succes”, a scris managerul general pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu i-a cucerit pe jucători de la primul antrenament

În altă ordine de idei, trebuie spus că instalarea noului antrenor a schimbat radical starea de spirit în vestiarul vicecampioanei. Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate zilele trecute, primul antrenament sub comanda lui Edi Iordănescu a fost suficient ca Tănase și compania să-și recapete entuziasmul.

O să rupă tricoul pentru Edi!”, au dat asigurări mai multe persoane din anturajul clubului, imediat după ședința de pregătire. Semn că fiului fostului selecționer a avut deja un impact uriaș asupra jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord, susținere necondiționată pentru Iordănescu Junior

Prin vocea liderului Gheorghe Mustață, ultrașii de la Peluza Nord s-au declarat încântați de numirea lui Edi Iordănescu la FCSB și au dat asigurări că acesta va beneficia de susținere necondiționată pe tot parcursul mandatului. În plus, cu toții speră ca tehnicianul să insiste pentru disputarea meciurilor de „acasă” pe noul stadion din Ghencea.

Am făcut și noi un pic de presiune că vrem antrenor. Edi va fi susținut de noi în totalitate și necondiționat, indiferent de rezultate. Vom fi alături de el și la bine și la rău.

ADVERTISEMENT

Sută la sută va fi lăsat să-și facă meseria de antrenor. A venit și timpul ca Gigi Becali să înțeleagă că nu se mai poate. Și-a dat seama că echipa a mers bine cât n-a vorbit în presă, cum s-a băgat echipa a mers prost.

Edi trebuie să facă treabă acolo, și jucătorii trebuie să înțeleagă că îmbracă tricoul Stelei. Este un antrenor cu performanțe în spate și e stelist. Apartenența lui Anghel Iordănescu la CSA Steaua nu ne deranjează, n-are nicio treabă, el știe că Steaua este în Liga 1.

Așa că nu vreau să mai comentez acest lucru. E normal să participe la festivitățile organizate de CSA, performanțele lui Anghel Iordănescu, până să se vândă echipa în 1998, au fost realizate la CSA.

Noi oricum am făcut cerere să jucăm în Ghencea, nu știu dacă cineva ne-o poate refuza. Deocamdată, n-am primit niciun răspuns. E posibil”, a spus Mustață.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 4,90 este cota pentru „rezultat final 2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT