Sport

Edi Iordănescu, supărat după succesul dramatic al lui FCSB: „E record mondial de câte ori a intrat doctorul pe teren!”

Edi Iordănescu a fost supărat la finalul meciului dintre Chindia și FCSB.
01.10.2021 | 23:40
Edi Iordanescu suparat dupa succesul dramatic al lui FCSB E record mondial de cate ori a intrat doctorul pe teren
ADVERTISEMENT

Tehnicianul „roș-albaștrilor” nu a fost încântat de felul în care elevii lui Emil Săndoi au gestionat partida, care au jucat cu un om în plus din minutul 8, după eliminarea lui Milan Kocic.

FCSB s-a impus în cele din urmă cu 1-0, unicul gol al meciului fiind înscris din penalty de Constantin Budescu, în minutul 90+5.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, supărat după Chindia – FCSB

Edi Iordănescu a vorbit la finalul meciului dintre Chindia și FCSB, tehnicianul „roș-albaștrilor” recunoscând că este supărat pentru felul în care jucătorii de la Chindia au gestionat partida, acuzându-i că au tras mult de timp:

Sunt multe lucruri pozitive, dar și multe lucruri negative. Dacă înainte de joc l-am felicitat pe Emil Săndoi, seara asta nu pot să-l felicit. Cred că e record mondial la cât de mult a intrat doctorul pe teren, nu face cinste fotbalului o astfel de imagine.

ADVERTISEMENT

Am avut ocazii, am avut bara lui Keșeru. Chindia a cedat repede inițiativa și a fost greu să-i deschidem. Noi trebuia să jucăm mai repede, să facem progresivitate, mai ales împotriva unui adversar cu o cultură defensivă atât de bună.

Cred că puteam marca mai repede și discutam altfel. Cred că a fost antifotbal, în prima repriză am jucat 20 de minute doar. Îmi place că noi câștigăm, așa se câștigă puncte și așa se câștigă campionatul”, a spus Edi Iordănescu la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

„Luați în calcul diferența din clasament!”

„Luați în calcul diferența din clasament, absențele noastre, nu mai vorbesc de restul pe care încercăm să-i recuperăm.

De ce am venit? Ca să am de unde să plec? Nu comentez nimic din două motive: eu mă ocup de fotbal și că nu stau să citesc presa mereu. Fanii vor victorii, nu discuții în presă.

ADVERTISEMENT

Keșeru a venit după o perioadă lungă în care nu s-a antrenat cu prima echipă. A venit bine, a intrat bine, dar e un recul, care era normal să vină.

Au fost momente în antrenament când eu l-am tras pe dreapta și l-am oprit să se odihnească. Noi ne așteptăm să câștigăm meciul cu Mioveni”, a mai spus Edi Iordănescu la finalul meciului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 1,35 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT