Sport

Reacțiile suporterilor FCSB la mesajul lui Edi Iordănescu: „Ai dovedit că ai caracter/ Dacă vei pleca, sper să nu câștige titlul acest om bolnav numit Gigi Becali”

Suporterii FCSB l-au felicitat pe Edi Iordănescu pentru mesajul transmis noaptea trecută, ca reacție la criticile aduse de Gigi Becali. „Ai dovedit că ai caracter/ Rămâi la echipă!”, sunt doar câteva dintre reacții.
14.11.2021 | 13:59
Reactiile suporterilor FCSB la mesajul lui Edi Iordanescu Ai dovedit ca ai caracter Daca vei pleca sper sa nu castige titlul acest om bolnav numit Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Comunicatul transmis de Edi Iordănescu sâmbătă noaptea, din dorința de a pune punct disputei cu Gigi Becali, a stârnit nenumărate reacții din partea suporterilor FCSB. Cu toții îl felicită pentru „profesionalismul” de care dă dovadă, dar părerile sunt împărțite când vine vorba despre rămânerea sa la echipă.

În timp ce unii își exprimă speranța că va duce la bun sfârșit mandatul, alții îl îndeamnă să-și continue cariera în altă parte și pun tunurile pe patron. „Lui îi trebuie o marionetă/Deși te dorim în continuare la echipă, suntem conștienți că nu mai poți rămâne!/ E păcat pentru calitatea ta umană să mai continui, lăsându-te afundat în mocirla pe care o împrăștie Gigi în jurul său”, sunt doar câteva dintre comentarii.

ADVERTISEMENT

De altfel, membrii Peluzei Nord l-au asigurat la rândul lor pe tehnician, prin vocea liderului Gheorghe Mustață, de întreaga susținere în această dispută. Asta pentru că roș-albaștrii au reușit să încheie turul pe locul al doilea, la opt puncte în spatele liderului CFR Cluj, o distanță suficient de mică încât să păstreze intacte șansele la titlu.

Suporterii FCSB sunt de partea lui Edi Iordănescu. Sute de reacții la mesajul tehnicianului

„Felicitări, Edi, pentru atitudinea de profesionist pe care ai arătat-o mereu, nu numai la roș-albaștri! Din păcate. nu ai o chimie comună cu a omului din Pipera.

ADVERTISEMENT

E păcat pentru calitatea ta umană să mai continui în fieful lui, lăsându-te afundat în mocirla pe care o împrăștie Gigi în jurul său, cu toate că toți suporterii erau cu sufletul împăcat că echipa are, în cele din urmă, un antrenor profesionist și cu coloană vertebrală.

Noi, ca și tine, ne-am fi dorit să îți continui munca la club, însă nu se vrea, din câte se pare. În plus, la cât s-a încrâncenat omul să îndepărteze de lângă el, de-a lungul timpului, toate gloriile Stelei, apoi suporterii, nici nu-i de mirare ca are răbufniri de orgoliu, că nu mai e în prim plan, ca nu mai e aclamat de lume.

ADVERTISEMENT

Cu toate că te vrem în continuare la cârma echipei, Edi, lasă-l! E bolnav de orgoliu și are mari carențe de comportament. Să îți dea banii conform clauzei și pleacă. Ce vei face tu cu ei, e treaba ta. Pur și simplu!

Vezi-ți de drumul tău în viața profesională pentru că viitorul sună bine pentru tine. Mulțumim pentru tot ceea ce ai făcut la echipă! Dumnezeu să te aibă în pază și să-ți netezească drumul în viață! Respect! PS. Suntem siguri că, în adâncul sufletului tău, vei rămâne un stelist adevărat în continuare”, a transmis un suporter, în timp ce altul chiar l-a îndemnat pe Edi Iordănescu să-și rezilieze contractul și a dat asigurări că va înceta să mai susțină echipa, dacă se va ajunge la un asemenea deznodământ.

ADVERTISEMENT

Felicitări pentru poziția ta, Edi!!! Dacă vei pleca de la FCSB, în calitate de suporter al acestei echipe, sper din tot sufletul să nu câștige titlul acest om bolnav numit Gigi Becali, să aibă parte de toată ura și disprețul suporterilor steliști! Tu ești demn de RESPECT!!!”, a scris acesta.

„Nu ne lăsa. Avem nevoie de tine să ne aduci titlul 27!”

Pe de altă parte, nu puțini au fost cei care l-au rugat pe tehnician să treacă peste criticile patronului Gigi Becali și să rămână până la sfârșitul sezonului, cu gândul de a duce la îndeplinire cel mai arzător vis al suporterilor: primul titlu de campioană după șase ani de „secetă”.

Nu ne lăsa, rămâi la echipă!!! Avem nevoie de tine să ne aduci titlul 27! Știm că și tu îți dorești acest lucru”, „Vă rugăm frumos să nu plecați și să rămâneți până la sfârșitul campionatului, dacă se poate”, „Pentru suporteri, nu te lăsa, rămâi la echipă” sau „Asta cu posesia și spectacolul..eu zic că e doar o scuză care ascunde faptul că Gigi nu se mai poate băga la echipă. El a mai zis-o acum ceva timp că dacă nu vorbește face cancer la limbă, așa că nu trebuie să renunți! Baftă multă!”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care speră ca Iordănescu Junior să nu plece de la FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,12 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT