Sport

Edi Iordănescu taie și spânzură după înfrângerea cu CFR Cluj: „Banca noastră era ca și grădinița! Așa nu câștigi campionatul!”

CFR Cluj a învins-o cu scorul de 4-1 pe FCSB, în etapa 7 de Liga 1. La finalul meciului, Edi Iordănescu, antrenorul FCSB-ului, a avut o reacție dură la adresa jucătorilor săi.
30.08.2021 | 00:05
Edi Iordanescu taie si spanzura dupa infrangerea cu CFR Cluj Banca noastra era ca si gradinita Asa nu castigi campionatul
ADVERTISEMENT

Pentru CFR Cluj, au marcat Omrani, Sigurjonsson, Deac și Alibec. În timp ce unicul gol al FCSB-ului a fost semnat de Stoica.

Edi Iordănescu taie și spânzură după înfrângerea cu CFR Cluj

Edi Iordănescu susține că jucătorii săi au arătat foarte multă naivitate, în meciul cu CFR Cluj, și solicită urgent transferuri.

ADVERTISEMENT

„Ăsta este fotbalul. Felicit adversarul. Au arătat experiență, au trecut peste toate problemele din ultima perioadă. Este un rezultat foarte greu de digerat de noi toți și, bineînțeles, de suporteri.

Trebuie să înțeleagă toată lumea că aceasta este diferența, în momentul de față. Acesta ne este statutul. Este foarte greu să vorbim de titlu, atâta timp cât arătăm atâta naivitate, atâta fragilitate.

ADVERTISEMENT

Greșeli foarte multe de partea noastră, greșeli individuale. Cred că a fost nedrept scorul de la pauză, însă, în a doua repriză, ne-am pierdut capul.

E clar că trebuie să ne acoperim, pentru că am pierdut jucători importanți. Sunt jucători tineri de calitate, dar așa nu câștigi campionatul. Suprafața nu ne-a avantajat deloc, noi suntem o echipă fără talie.

ADVERTISEMENT

CFR-ul s-a adaptat foarte bine la suprafață. L-am pierdut și pe Tănase la pauză, avea glezna umflată. Aprecieri individuale mi-e greu să fac, voi face analize.

Experiența ne lipsește. Personal, știam la ce să mă aștept. Trebuie să ne acoperim, dacă vrem să rămânem angrenați în lupta pentru titlu. E greu, pentru că se pierde foarte repede încrederea.

ADVERTISEMENT

Gestionăm foarte greu momentele acestea cheie. Keșeru este unul dintre cei care trebuie să vină să ne ajute, este un jucător cu experiență. Banca noastră, astăzi, era ca și grădinița. Echipa noastră nu are puterea să compenseze”, a declarat Edi Iordănescu, la finalul partidei cu CFR Cluj.

După meciul de duminică, CFR Cluj rămâne pe primul loc din Liga 1, cu 21 de puncte obținute. În timp ce FCSB se situează pe poziția 7, cu nouă puncte.

Pentru FCSB, urmează derby-ul cu Dinamo. Partida se va juca duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 1,90 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT