Fotbal intern

Edi Iordănescu visează la trei fotbaliști ai lui Dinamo: „Sunt jucători foarte interesanți”

11.01.2021 | 18:37
Edi Iordanescu viseaza la trei fotbalisti ai lui Dinamo Sunt jucatori foarte interesanti
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei campioane, CFR Cluj, a declarat că la Dinamo sunt fotbaliști foarte interesanți, pe care ar vrea să-i antreneze. El i-a nominalizat pe Diego Fabbrini, Paul Anton și Juan Camara. 

Dinamo se află într-o situație critică și cei mai mulți jucători ar putea rămâne liberi de contract din cauza neplății salariilor. Pablo Cortacero a promis, dar nu a plătit, iar vedetele din „Groapă” ar putea părăsi echipa.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, tehnicianul lui CFR Cluj se gândește că și-ar putea completa lotul cu unii dintre dinamoviști, mai ales că nu există prea multe soluții convenabile pe piață, în această perioadă de transferuri.

Edi Iordănescu visează la trei fotbaliști ai lui Dinamo: „Fabbrini e interesant pentru mine”

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Edward Iordănescu, a recunoscut că și-ar dori să aducă jucători de la Dinamo. Tehnicianul s”spune că ar vrea un fotbalist nou la creație, iar în Diego Fabbrini vede o soluție perfectă.

ADVERTISEMENT

„Fabbrini e un jucător foarte interesant pentru mine. Un jucător de calitate care poate să aducă un plus ofensiv pentru orice echipă din campionatul românesc. Piaţa este destul de zgârcită în momentul acesta. Sunt puţini jucători liberi şi de calitate.

Nu ar fi corect să mă hazardez să vorbesc despre jucătorii de acolo. Dacă vreunul dintre ei va rămâne liber, dacă va rezilia cu Dinamo şi poate fi interesant pentru noi, ok. Sunt mulţi jucători interesanţi acolo”, a spus Iordănescu pentru as.ro.

ADVERTISEMENT

Iar vrea și pe Paul Anton și Juan Camara: „Anton e un lider adevărat!”

Antrenorul care l-a înlocuit pe Dan Petrescu în Gruia a vorbit și despre alți doi jucători dinamoviști pe care ar fi încântat să îi aibă sub comandă. Este vorba despre Paul Anton și Juan Camara.

„E Paul Anton, cu care am lucrat. E un lider adevărat, un căpitan de echipă. E un băiat extrem de echilibrat şi de inteligent. Mai este Camara. Am văzut că pentru el mai este interes şi din alte părţi”, a mai declarat tehnicianul.

ADVERTISEMENT

Situația de la Dinamo este cât se poate de critică, iar fotbaliștii doriți de Iordănescu ar putea rămâne liberi de contract în cel mai scurt timp, dacă Pablo Cortacero nu se metamorfozează dintr-un țepar într-un investitor serios. Astfel, CFR Cluj ar putea fi printre cluburile care să aducă unii dintre fotbaliștii „scăpați” din Groapă.

ADVERTISEMENT