Fotbal intern

Edi Iordănescu, avertizat în privința lui Bouhenna: „Nu e de încredere!”

06.05.2021 | 10:52
Edi Iordanescu avertizat in privinta lui Bouhenna Nu e de incredere
ADVERTISEMENT

Trecerea lui Rachid Bouhenna la CFR Cluj, anunțată de oficialii lui Sepsi Sfântu Gheorghe, club cu care algerianul mai are contract până la finalul acestui sezon, a stârnit controverse în rândul oamenilor de fotbal.

Oficialul campioanei, Marius Bilașco, nu doar că nu confirmă achiziția fundașului de 29 de ani, ci susține că echipa lui Edi Iordănescu este acoperită pe postul respectiv. În plus, acesta a afirmat că, din cunoștințele lui, ar fi vorba doar despre discuții între președintele feroviarilor și agentul jucătorului.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, secundul echipei naționale, Nicolae Dică, l-a avertizat pe tehnicianul CFR-ului cu privire la onestitatea fotbalistului algerian.

Marius Bilașco despre transferul lui Bouhenna: „E jucătorul nostru când îl prezentăm”

Oficialul campioanei, Marius Bilașco, nici nu a confirmat, nici nu a negat faptul că fotbalistul lui Sepsi ar fi semnat deja un angajament cu liderul Ligii 1 și a insistat pe ideea că între reprezentantul fotbalistului și președintele CFR-ului, Marian Copilu, au avut loc doar niște discuții.

ADVERTISEMENT

”Eu ştiu un singur lucru, Marian Copilu a avut ceva discuții cu agentul jucătorului. Plus că, dacă e să ne uităm la lotul pe care îl avem noi acum, mă refer la zona de fundaşi centrali, eu zic că suntem acoperiţi. Eu nu aş putea să spun. În momentul când un jucător este oficial la noi, noi îl prezentăm.

E o poziţie pe care suntem acopriţi, asta voiam să punctez, ca fundaş central. Dacă era atacant, era mai credibilă. Din ce ştiu eu, sunt doar nişte discuţii pe care chiar Marian Copilu le-a avut cu agentul jucătorului”, a spus Marius Bilașco.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică îl pune în gardă pe Edi Iordănescu

Fost jucător al grupării ardelene, actualul secund al echipei naționale, Nicolae Dică, l-a desființat pe Rachid Bouhenna și i-a transms antrenorului clujenilor, Edi Iordănescu să se gândească de două ori înante să-și dea acceptul pentru achiziția algerianului.

”Eu, dacă aş fi antrenorul unui club şi transfer un jucător şi apoi îmi face treaba asta, eu nu l-aş mai lua. Dacă mă gândesc că a făcut-o intenţionat, nu l-aş mai lua, pentru că mă aştept ca atunci când vine la mine… Nu mai am încredere. La orice greşeală pe care o face te gândeşti…”, a avertizat Nicolae Dică la Telekomsport.

ADVERTISEMENT

Rachid Bouhenna a ajuns în România în vara anului 2019 de la Dundee United, din Scoția și a semnat cu Sepsi Sfântu Gheorghe pe doi ani. După ce fotbalistul a declarat că a semnat cu CFR, atras de posibilitatea de a evolua în preliminariile Ligii Campionilor, oficialii din secuime au luat foc și-l bănuiesc pe fotbalist că nu și-ar fi apărat corect șansele într-un meci contra feroviarilor, din luna ianuarie când a fost eliminat.

ADVERTISEMENT