Sport
notix pixel id

Probleme în vestiarul lui Manchester United! Ce jucător vrea să plece din cauza lui Cristiano Ronaldo

Edinson Cavani a părăsit-o pe PSG după ce a marcat mai mult de 200 de goluri pentru parizieni, alegând ca destinație Old Trafford. Numai că la Manchester United a dat peste o altă vedetă, Cristiano Ronaldo.
21.11.2021 | 09:51
Probleme în vestiarul lui Manchester United! Ce jucător vrea să plece din cauza lui Cristiano Ronaldo
Edinson Cavani vrea să plece de la Manchester United (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT

Edinson Cavani se simte ”frustrat” de revenirea lui Ronaldo la Manchester United. Starul portughez a semnat al doilea său contract din carieră cu formaţia de pe “Old Trafford”, în vară, venind de la Juventus Torino.

Drept urmare, Cavani ia in calcul un transfer la FC Barcelona, mutarea fiind prognozată pentru ianuarie 2022.

Edinson Cavani, supărat că este vioara a doua la Manchester United

Cavani primise asigurări înainte de începerea sezonului 2021-2022, că Manchester United nu este în căutarea altui atacant de top.

ADVERTISEMENT

Totuși, clubul englez s-a reorientat după dorința lui Cristiano Ronaldo de a reveni în Insulă.

Asta a alimentat supărarea lui Cavani, deoarece jocul “diavolilor” este centrat în jurul lui Cristiano Ronaldo. Astfel, uruguayanul este vioara a doua în linia de atac de pe Old Trafford.

Edinson Cavani, titular indiscutabil în sezonul trecut, a fost mai mult rezervă de la venirea lui Cristiano Ronaldo. El a început în numai două rânduri ca titular, în actuala stagiune.

ADVERTISEMENT

Din aceste motive, Cavani este acum pe radarul catalanilor, pentru fereastra de transferuri care urmează.

Barcelona, în criză financiară

Barcelona traversează o gravă criză financiară, iar situația s-a înrăutățit după anunțul că Sergio Aguero va rata restul sezonului, din cauza unei accidentări.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant de la Manchester City a suferit dureri în piept, la meciul cu Alaves, iar analizele medicale au relevat o malformație cardiacă.

Din acest motiv, cariera lui Sergio Aguero s-ar putea încheia mai devreme. În acest context, Barcelona ar trebui să își caute un alt atacant, iar Cavani este o soluție potrivită, la o sumă de transfer rezonabilă.

ADVERTISEMENT

Edinson Cavani are 34 de ani, iar propunerea Barcelonei ar putea fi convingătoare pentru Manchester United, la o valoare cuprinsă între 4 și 5 milioane de lire sterline.

Cavani a marcat 11 goluri în Premier League. El are și pașaport italian, la sosirea în Europa evoluând în Il Calcio, la formații precum Palermo și Napoli.

ADVERTISEMENT

Nici Manchester United nu trece prin cea mai fericită perioadă. Norvegianul Ole Gunnar Solskjaer a fost demis după o serie de rezultate negative, capac punând înfrângerea din această etapă a Premier League, 1-4 pe terenul lui Watford.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik