Edinson Cavani pleacă de la PSG! Noul super-club cu care semnează „El Matador”

Andrei Șchiopu   
în PSG
30/03/2020, 11:09
Edinson Cavani pleacă de la PSG! Noul super-club cu care semnează „El Matador”
Edinson Cavani. Sursă foto: transfermarkt.de

Edinson Cavani va pleca de la PSG în vară și urmează să semneze cu Boca Juniors, campioana Argentinei, unde va face cuplu în atac cu legendarul Carlos Tevez.

Edinson Cavani pleacă de la PSG

Edinson Cavani își va termina aventura de șapte ani la PSG, după o perioadă plină de momente frumoase, recorduri doborâte și mai ales trofee. Atacantul uruguayan se va întoarce în America de Sud la Boca Juniors.

Anunțul a fost făcut de Jorge Bermudez, directorul sportiv al clubului argentinian: „Venirea lui Cavani se va realiza curând și va ajuta foarte mult clubul”.

Boca Juniors atrage în fiecare sezon fotbaliști de top, care își doresc să mai trăiască momente unice pe celebrul stadion „La Bombonera”.

Daniele De Rossi, fostul căpitn al lui AS Roma, a ales să se retragă de la Boca Juniors și a mărturisit că nu își dorea să se lase de fotbal fără să trăiască atmosfera incendiară a meciurilor din Argentina.

  • 33 de ani a împlinit Edinson Cavani pe 14 februarie

A avut discuții avansate cu Atletico Madrid

Edinson Cavani a avut discuții avansate cu Ateltico Madrid în iarnă, însă negocierile cu formația lui Diego Simeone nu s-au mai concretizat.

Jurnaliștii de la „As” au întocmit o listă a posibilelor plecări de la PSG în vară, iar printre alți fotbaliști se numărau și Edinson Cavani sau Thiago Silva, căpitanul echipei:

„Edinson Cavani, Thiago Silva, Thomas Meunier, Layvin Kurzawa, Adil Aouchiche, Tanguy Kouassi și Eric Maxim Choupo-Moting sunt fotbaliștii cărora le expiră contractele la vară.

Cavani și Thiago Silva vor pleca cu siguranță, refuzând să își prelungească contractele”, au explicat jurnaliștii de la AS.

De-a lungul celor șapte ani, Edinson a devenit unul dintre cei mai iubiți fotbaliști de la PSG, reușind să ajungă cel mai bun marcator din istoria echipei, cu 200 de goluri în 301 partide.

  • 25.000.000 de euro este cota de piață a lui Edinson Cavani, conform transfermarkt.com
Închide ×