Sport

Edinson Cavani, ratare de amator pentru Boca Juniors în Copa Sudamericana. Video

Edinson Cavani a avut o ratare monumentală într-un meci al echipei sale, Boca Juniors, din competiția continentală Copa Sudamericana, care s-a viralizat rapid.
30.05.2024 | 19:26
Edinson Cavani ratare de amator pentru Boca Juniors in Copa Sudamericana Video
Edinson Cavani, ratare uriașă la ultimul meci al lui Boca Juniors / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

America de Sud atrage nu doar prin frumusețea galeriilor, ci și prin puritatea fotbalului de acolo, care este mult mai natural. Edinson Cavani a oferit un moment șocant pentru suporterii Bocăi, după o ratare uriașă.

Edinson Cavani a uitat fotbalul pentru o secundă

Boca Juniors a primit vizita bolivienilor de la CA Nacional Potosí, pe care i-a spulberat cu scorul de 4-0. Partida conta pentru ultima etapă din faza grupelor competiției Copa Sudamericana, fiind meciul decisiv.

ADVERTISEMENT

Oricare echipă ar fi câștigat ar fi avansat mai departe în competiția inter-cluburi. Boca Juniors a avansat în șaisprezecimile de finală ale competiției, după ce a terminat pe locul doi, sub Fortaleza.

Boca Juniors s-a distrat cu formația din Bolivia, deschizând scorul în minutul 9 al partidei, prin Kevin Zenon. Edinson Cavani a dublat avantajul gazdelor în minutul 14, Marcelo Saracchi a dus scorul la 3-0 (19‘), iar Marcos Rojo a închis tabela în minutul 53.

ADVERTISEMENT

Edinson Cavani, ajuns la 37 de ani, a oferit o ratare incredibilă în acest meci, cu poarta complet goală. Fostul atacant de la Napoli sau PSG a primit o pasă șutată pe jos, însă flexiunea piciorului n-a fost în concordanță cu balonul.

Ratarea l-a uluit pe golgheterul cunoscut pentru sângele rece în fața porții, dar și pe antrenorul Bocăi Juniors. În final, ratarea nu a contat decât pentru Cavani, care putea semna o dublă, dar care n-a schimbat soarta partidei. Argentina se pregătește pentru Copa America, care va fi în vară.

ADVERTISEMENT

Edinson Cavani, un transfer reușit pentru Boca

Boca Juniors l-a adus pe Cavani în vara anului trecut, sosind liber de contract de la Valencia, din Spania. De atunci, atacantul a strâns 34 de partide în tricoul argentinienilor, pentru care a marcat de 15 ori.

Cavani a mai jucat de-a lungul carierei sale la cluburi impresionante, precum Palermo, Napoli, PSG sau Manchester United. Perioada de glorie a sa a fost în tricoul celor de la PSG, unde a marcat 200 de goluri pentru parizieni.

ADVERTISEMENT

În cariera lui, Edinson Cavani a strâns un total de 681 de meciuri pentru echipele de club și a marcat de 382 de ori. De asemenea, a oferit 73 de pase decisive, ceea ce înseamnă o contribuție de una la 1,49 meciuri.

ADVERTISEMENT