Fotbal international

Edinson Cavani, singurul jucător de la PSG care nu l-a ironizat pe Erling Haaland

14.03.2020 | 16:49
Edinson Cavani singurul jucator de la PSG care nu la ironizat pe Erling Haaland
ADVERTISEMENT

Edinson Cavani, atacantul lui PSG, este singurul fotbalist din lotul campioanei Franței care nu l-a ironizat pe Erling Haaland, în urma calificării în fața Borussiei Dortmund.

Edinson Cavani, singurul fotbalist al lui PSG care nu l-a ironizat pe Erling Haaland

Erling Haaland, atacantul norvegian al lui Borussia Dortmund, a fost ținta ironiilor jucătorilor lui PSG, după ce acesta declarase că va „cuceri Parisul”.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Thomas Tuchel i-au imitat celebrarea lui Haaland, însă Edinson Cavani a fost singurul fotbalist din lotul parizienilor care nu a vrut să-l ironizeze pe tânărul atacant norvegian.

Nu este primul gest frumos pe care Edinson Cavani îl face în carieră, iar starul lui PSG continuă să demonstreze că este unul dintre cei mai modești fotbaliști din lume.

ADVERTISEMENT
  • 33 de ani a împlinit Edinson Cavani pe 14 februarie

Gesturile frumoase făcute de Edinson Cavani

Edinson Cavani este recunoscut pentru fair-play-ul de care a dat dovadă de-a lungul timpului, iar atacantul uruguayan a uimit întreaga lume prin alegerile pe care le-a făcut.

În afară de gestul frumos pe care l-a făcut, neironizându-l pe Erling Haaland, Cavani a dat dovadă de modestie chiar înainte de reunirea lotului reprezentativei țării sale înaintea participării la Campionatul Mondial din 2018.

ADVERTISEMENT

Atunci, starul lui PSG a refuzat să meargă la hotel pentru a aștepta reunirea lotului și s-a dus înapoi în casa familiei sale, pentru a petrece mai mult timp cu aceștia.

Mai mult decât atât, Edinson Cavani a hotărât să plece la Montevideo (n.red. – capitala Uruguayului) cu un autocar obișnuit, alături de mulți muncitori care fac naveta.

ADVERTISEMENT

Atacantul lui PSG a mărturisit mereu că banii nu l-au schimbat, ci sunt doar o consecință a efortului pe care l-a depus să ajungă un fotbalist profesionist.

  • 25.000.000 de euro este cota de piață a lui Edinson Cavani, conform transfermarkt.com
  • 200 de goluri a marcat Edinson Cavani pentru PSG de-a lungul anilor
ADVERTISEMENT