News

Edith Gonzalez a murit la 54 de ani! Actriţa s-a luptat ani la rând cu o boală cruntă

13.06.2019 | 18:31
Edith Gonzalez a murit la 54 de ani Actrita sa luptat ani la rand cu o boala crunta
Edith Gonzales a murit la 54 de ani. Sursa foto: Televisa

Actrița de telenovele Edith Gonzales a murit astăzi, notează paginasiete.es. Actrița a devenit celebră datorită participării în telenovelele „Inimă sălbatică” și „Salome” și s-a stins din viață după o luptă teribilă cu cancerul, la vârsta de 54 de ani. Aceasta a venit și în România în urmă cu mai mulți ani și a jucat în câteva scene din telenovela „Inimă de țigan”.

Edith Gonzalez avea cancer ovarian

Edith Gonzalez fusese diagnosticată în urmă cu mulți ani cu cancer ovarian. Anul trecut, aparent, aceasta se vindecase de boală, însă maladia a recidivat. Edith a fost foarte optimistă în toate aparițiile publice și chiar făcea glume pe seama acesteia spunând că îi place cum îi stă cu chelie, căci după sesiunile de chimioterapie i-a căzut părul.

Moartea actriței a fost anunțată de jurnalistul Alex Kaffie și de actrița Leticia Calderon. Aceștia au scris mesaje de condoleanțe pe rețelele lor de socializare. „O să îți ducem dorul! Nu există durere mai mare decât cea pe care o simte mama ta, pe care acum o îmbrățișez cu multă afecțiune”, a scris Lety Calderon pe Twitter.

A jucat în producții de mare succes

Kaffie a scris și el un mesaj de condoleanțe pe pagina sa de Twitter. Edith fusese internată în spital de ieri, în stare foarte gravă. Edith s-a întors la muncă după ce și-a mai revenit din boală. Nu a mai apărut în telenovele, dar a fost prezentă în mai multe piese de teatru și a lucrat în calitate de colaboratoare la un post de televiziune din Mexic.

Edith a jucat în mai multe telenovele de mare succes, multe dintre ele difuzate în România de Acasă TV. Printre succesele ei se numără telenovele și filme precum „Mujer de madera”, „Salome”, „Corazon salvaje”, „Trampa infernal”, „Atrapados”, „Los complices del infierno”, „Salon Mexico”, „Adios Lagunilla, adios” și „Fabricantes de panico”.