Life

Ediție de sărbătoare la Chefi la Cuțite 2023. Surpriză în platoul emisiunii în a doua zi de Paște

Ediție de sărbătoarea la Chefi la Cuțite 2023. Luni, 17 aprilie, în platoul de la Antena 1 avem un meniu pe cinste, dar și alte surprize.
17.04.2023 | 13:18
Editie de sarbatoare la Chefi la Cutite 2023 Surpriza in platoul emisiunii in a doua zi de Paste
Ediție de sărbătoare la Chefi la Cuțite 2023. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Chefi la Cuțite vine cu o ediție de sărbătoare, luni, 17 aprilie. În cea de a doua zi de Paște, telespectatorii se bucură de mari surprize și nu numai. Avem o invitată specială, însă rămâne de văzut la cine va merge amuleta următoare.

Surprize pe bandă rulantă la Chefi la Cuțite

Cei trei jurați de la Chefi la Cuțite, chef Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, continuă lupta pentru amulete. De această dată însă, aceștia sunt nevoiți să impresioneze o persoană extrem de cunoscută.

ADVERTISEMENT

Invitata specială de la Chefi la Cuțite din ediția de luni, 17 aprilie, este Mirela Retegan, fondatoarea Găștii Zurli. Copiii o adoră, însă rămâne de văzut dacă și preparatele celor trei jurați vor fi într-adevăr pe gustul acestora.

Cu alte cuvinte, cei trei chefi vor fi nevoiți să gătească un meniu pentru copii. Iar asta e cu adevărat o provocare pentru ei, după cum spune chef Florin Dumitrescu. Asta în condițiile în care bucătarul are și el copii și știe foarte bine că cei mici sunt pretențioși când vine vorba de mâncare.

ADVERTISEMENT

”E o temă grea. Copiii sunt foarte pretențioși la mâncare și știu asta pe propria piele. La mine acasă, una dintre fiice mănâncă ceva, cealaltă mănâncă altceva. Așa că gătim mult, tocmai pentru că nu reușim să ajungem la un consens”, a declarat juratul de la Chefi la Cuțite.

Cine va oferi următoarea amuletă unuia dintre jurați

Mirela Retegan este însă încrezătoare în abilitările celor trei jurați. Într-un stil amuzant, aceasta spune că se va pune în pielea unui copil atunci când va alege unde merge amuleta. De asemenea, se pare că fiica ei va avea și ea un rol important aici.

ADVERTISEMENT

”Îmi sunt foarte dragi cei trei Chefi. Voi încerca să gândesc cu mintea unui copil la această amuletă. Așa că sper să nu se supere pe mine, pentru că va mânca fetița care nici nu îi cunoștea atunci când era mică”, a spus Mirela Retegan.

La masa juraților vom vedea și o altă surpriză. Este vorba despre Marian Cernat, Chef-ul echipei de Food Chefi la cuțite, coordonatorul bucătăriei emisiunii. El va fi cel de-al patrulea bucătar în ediția din această seara de la Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

Vom avea deci parte de surprize mari, dar și de invitați pe măsură. Inclusiv chef Cernat este emoționant și spune că pentru el, gătitul va fi cu adevărat o provocare, având în vedere că nu a mai făcut asta alături de cei trei jurați.

Printre altele, în această seară vom avea și concurenți noi. Povești impresionante vor fi auzite în platoul Chefi la Cuțite, la fel cum ne-am obișnuit și până acum. De asemenea, unii concurenți vin cu un show culinar savuros, care va putea fi văzut în doar câteva ore.

ADVERTISEMENT
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros...
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros relația cu jucătoarea din circuitul WTA
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale...
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale pentru toate comenzile
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de...
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul fotomodel l-a făcut să uite de probleme
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Câți bani vor primi românii de la 1 iulie. Cu cât cresc salariile
Câți bani vor primi românii de la 1 iulie. Cu cât cresc salariile
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”